Wereldwijd worden de Fetzel TLM lamineermachines ingezet voor het veredelen van drukwerk bij bedrijven welke zich wensen te onderscheiden met kwaliteit.

De eenvoud van een centrale bediening via touchscreen - de grote toegankelijkheid en een solide bouwwijze - waarborgen een zorgeloos lamineerproces en tevreden klanten. Voor elk volume biedt Fetzel u een passende oplossing welke meegroeit met uw bedrijf.

Onze lamineerfolie maakt het verschil bij moeilijke opdrachten waar alleen het beste goed genoeg is.

Neem vrijblijvend contact, wij bespreken graag met u het modulair concept van de Fetzel machines.

T. 03 740 06 20 - E. info.gls@vegram.be - www.fetzel.com - www.graphiclaminatingsystems.be

Wereldwijd worden de Fetzel TLM lamineermachines ingezet voor het veredelen van drukwerk bij bedrijven welke zich wensen te onderscheiden met kwaliteit.De eenvoud van een centrale bediening via touchscreen - de grote toegankelijkheid en een solide bouwwijze - waarborgen een zorgeloos lamineerproces en tevreden klanten. Voor elk volume biedt Fetzel u een passende oplossing welke meegroeit met uw bedrijf.Onze lamineerfolie maakt het verschil bij moeilijke opdrachten waar alleen het beste goed genoeg is. Neem vrijblijvend contact, wij bespreken graag met u het modulair concept van de Fetzel machines.T. 03 740 06 20 - E. info.gls@vegram.be - www.fetzel.com - www.graphiclaminatingsystems.be