Over de totstandkoming van de beursnaam:

"Op dit moment worden de grafimedia-/print- en signbranche misschien nog los van elkaar gezien. Het zijn ook twee branches die niet een-op-een met elkaar te vergelijken zijn, maar wij zijn van mening dat er tegelijkertijd veel overlap is", legt Irma de Hoon, Group Event Director van organisator Easyfairs Evenementenhal uit. "Vervolgens hebben wij het begrip 'expo' aan het nieuwe logo toegevoegd, omdat dit tweedelig terugkomt op een belangrijk deel van deze beurs: een expositie over exposure."

Sign & Print Expo vindt plaats op 26, 27 en 28 maart 2019 in Evenementenhal Gorinchem. Meer informatie is te vinden op www.signprintexpo.nl.

Over de totstandkoming van de beursnaam:"Op dit moment worden de grafimedia-/print- en signbranche misschien nog los van elkaar gezien. Het zijn ook twee branches die niet een-op-een met elkaar te vergelijken zijn, maar wij zijn van mening dat er tegelijkertijd veel overlap is", legt Irma de Hoon, Group Event Director van organisator Easyfairs Evenementenhal uit. "Vervolgens hebben wij het begrip 'expo' aan het nieuwe logo toegevoegd, omdat dit tweedelig terugkomt op een belangrijk deel van deze beurs: een expositie over exposure."Sign & Print Expo vindt plaats op 26, 27 en 28 maart 2019 in Evenementenhal Gorinchem. Meer informatie is te vinden op www.signprintexpo.nl.