De pons-en bindmachines beantwoorden aan de actuele noden van een digitale drukkerij tot loonboekbinderij volgens de hoogste verwachtingen naar kwaliteit en duurzaamheid. Of het nu een ponsapparaat met geïntegreerde bindmogelijkheid voor kantoor is of een 610mm brede industriële ponsmachine in tandem met een automatische bindmachine met capaciteit voor 500 boeken/uur, elk bedrijf vindt bij ons de gepaste oplossing voor haar oplages.

Vegram Graphics beschikt over een solide ervaring inzake dagelijkse ondersteuning en service bij klanten.

Een uitgebreid assortiment Wire-O® is beschikbaar uit voorraad te Antwerpen in alle diameters en standaard kleuren - op spoel of in doos A4-formaat.

Neem vrijblijvend contact, wij bespreken samen met u de Wire-O mogelijkheden van James Burn.

T. 03 830 00 48 - E. info@vegram.be - www.jamesburn.com - www.vegram.be.

De pons-en bindmachines beantwoorden aan de actuele noden van een digitale drukkerij tot loonboekbinderij volgens de hoogste verwachtingen naar kwaliteit en duurzaamheid. Of het nu een ponsapparaat met geïntegreerde bindmogelijkheid voor kantoor is of een 610mm brede industriële ponsmachine in tandem met een automatische bindmachine met capaciteit voor 500 boeken/uur, elk bedrijf vindt bij ons de gepaste oplossing voor haar oplages. Vegram Graphics beschikt over een solide ervaring inzake dagelijkse ondersteuning en service bij klanten. Een uitgebreid assortiment Wire-O® is beschikbaar uit voorraad te Antwerpen in alle diameters en standaard kleuren - op spoel of in doos A4-formaat. Neem vrijblijvend contact, wij bespreken samen met u de Wire-O mogelijkheden van James Burn. T. 03 830 00 48 - E. info@vegram.be - www.jamesburn.com - www.vegram.be.