XsolveIT groeit verder door overname van OffiTech in Antwerpen

We hebben belangrijk nieuws voor u. Vandaag, 5 april, neemtXsolveIT - Xerox Platinum Partner, uw vertrouwde Xerox-concessie, OffiTech over. Met deze overname worden we veruit de grootste Xerox partner in de Belux.. En dat is goed nieuws voor u.

XsolveIT groeit verder door overname van OffiTech in Antwerpen

© .

Voortaan in Antwerpen en Sint-Niklaas.

Met een ervaring van meer dan 30 jaar, adviseren wij u graag in het beheer van uw professionele documentenstroom, gaande van printen en kopiëren over scanning tot volwaardig document management.

Dagelijks bedienen we een park van meer dan 7000 machines die jaarlijkse meer dan 500 miljoen prints maken. Dit moet je elke dag opnieuw verdienen en kan enkel gerealiseerd worden door trouw te blijven aan je bedrijfswaarden :

MENSEN

een passie voor ondernemen

De gedrevenheid en het enthousiasme van onze medewerkers maken het verschil , elke dag opnieuw. Een directe lijn, een persoonlijke noot gecombineerd met commerciële feeling en technologische knowhow : op die manier staan wij u bij in deze snel veranderende omgeving vol uitdagingen en opportuniteiten.

TECHNOLOGIE

beter én goedkoper

Vandaag moet technologie u helpen om de bedrijfsprocessen te vereenvoudigen. Als marktleider begrijpen we als geen ander dat het beheer van uw afdrukken beter én goedkoper moet. Het advies en de begeleiding zijn cruciaal in het opzetten van de oplossing .Dit doen we het liefst in een "managed print service" omgeving zodat u zich kan concentreren op uw core business.

KLANTENTEVREDENHEID

een lange termijn relatie

In het verlengde van onze passie voor ondernemen streven we naar medewerkerstevredenheid, die gecombineerd met de juiste technologische keuze alleen maar kan resulteren in algemene klantentevredenheid. Daar is het ons bij XsolveIT om te doen : tevreden medewerkers zie zorgen voor een lange termijn relatie met onze klanten.

Als bedrijfsleiders zijn we trots op de verder groei van ons bedrijf en zijn we overtuigd dat deze overname ons in staat stelt om onze klanten nog beter en persoonlijker op te volgen.

Met vriendelijke groeten,

Patrick Van Baelen Frank Flebus

Afgevaardigd Bestuurder Afgevaardigd Bestuurder

Lees meer over: