De inkten kunnen geconfigureerd worden in een 4 of 7-kleuren modus (incl wit). Bovendien wordt ook het aspect ecologie en duurzaamheid niet met de voeten getreden en gebeurt de droging van de uv inkt met energiezuinige LED uv lampen.

De Mimaki UJV55-320 is ondermeer uitgerust met tal van interessante features zoals het Mimaki Advanced Pass System, de Nozzle Check Unit, de Nozzle Recovery Function en een circulatiesysteem voor de witte inkt.. Voor de inspectie van backlit toepassingen is er een inline led lightbox voorhanden. Voeg daarbij de zeer goede prijs-kwaliteitsverhouding en u weet meteen dat deze nieuwkomer een topper binnen zijn klasse voorstelt.

Igepa/Sagam verkocht inmiddels in België de eerste twee toestellen van dit nieuwste model! Tot grote tevredenheid van beide klanten!

Wil ook u dit toestel in al z'n facetten ontdekken? Reserveer alvast uw demo bij Cindy Danis, tel. 0495/ 916.650 of cdanis@sagam.be

De inkten kunnen geconfigureerd worden in een 4 of 7-kleuren modus (incl wit). Bovendien wordt ook het aspect ecologie en duurzaamheid niet met de voeten getreden en gebeurt de droging van de uv inkt met energiezuinige LED uv lampen.De Mimaki UJV55-320 is ondermeer uitgerust met tal van interessante features zoals het Mimaki Advanced Pass System, de Nozzle Check Unit, de Nozzle Recovery Function en een circulatiesysteem voor de witte inkt.. Voor de inspectie van backlit toepassingen is er een inline led lightbox voorhanden. Voeg daarbij de zeer goede prijs-kwaliteitsverhouding en u weet meteen dat deze nieuwkomer een topper binnen zijn klasse voorstelt. Igepa/Sagam verkocht inmiddels in België de eerste twee toestellen van dit nieuwste model! Tot grote tevredenheid van beide klanten! Wil ook u dit toestel in al z'n facetten ontdekken? Reserveer alvast uw demo bij Cindy Danis, tel. 0495/ 916.650 of cdanis@sagam.be