Film: Hoe werkt de VisioPointer

Film: Hoe werkt de VisioPointer

Waarom zou u het risico nemen om verpakkingen met fouten te versturen? Iedereen wil op verpakkingen kunnen vertrouwen. Als een ...

Onze beschermende producten

Onze beschermende producten

Uit voorraad of op maat:

Voor uw toepassingen op vlak van opvullen, beschermen of oppervlaktebescherming heeft Igepa de oplossing uit voorraad of op maat gemaakt. Igepa past zich aan en wil u 100 % tevredenstellen, als het gaat om een snelle levering van producten uit voorraad of het leveren van klantspecifieke producten.

Igepa levert meer dan 140 van deze specifieke producten binnen de 24 of 48 uur en al meer dan 250 bedrijven beschikken met onze producten over een oplossing op maat.

Packcontact, netwerkbeurs met focus op voedingsverpakking

Packcontact, netwerkbeurs met focus op voedingsverpakking

Bent u benieuwd naar de nieuwste oplossingen voor de verpakking van voedingsproducten?

Dan is de netwerkbeurs Packcontact op donderdag 26 april in het Huis van de Voeding te Roeselare zeker iets voor u. Toonaangevende verpakkingsbedrijven stellen er hun innovaties voor.

Leg contact met de standhouders, volg de voordrachten van onze boeiende gastsprekers of vraag advies aan een van de aanwezige kennisinstellingen.

Er wordt afgesloten met een gezellige netwerkdrink.

Ontdek de trends in de verpakking van levensmiddelen

Ontdek de trends in de verpakking van levensmiddelen

Op Packcontact getuigen vijf innovatieve bedrijven: Crown, Ardagh, Van Genechten Group, Multivac en Orbo Labels. Ze bieden een overzicht van de belangrijkste trends in verschillende verpakkingsmaterialen. Verpakkingen zijn de link tussen producent en consument, daarbij zijn gebruiksvriendelijkheid, veiligheid en duurzaamheid cruciaal. Verpakking blijft daarnaast een belangrijk communicatiemiddel en de opkomst van de "slimme" verpakkingen biedt heel wat nieuwe mogelijkheden.

Ook alle partners van Packcontact staan voor je klaar

Ook alle partners van Packcontact staan voor je klaar

Op donderdag 26 april staan alle partners van Packcontact klaar om u verder te helpen met uw vragen en uitdagingen rond innovatie. Packcontact is een initiatief van de Fabrieken voor de Toekomst, in samenwerking met de POM West-Vlaanderen, Pack4Food, Centexbel-VKC, Belgisch Verpakkingsinstituut, VerpakkingCentrum/Universiteit Hasselt, Alimento, PlastIQ en TUAWest. Deze partners slaan de handen in elkaar om de sectoren te verenigen rond de belangrijkste uitdagingen inzake verpakking van voeding door een gevarieerd aanbod van informatie- en inspiratiesessies.