De cijfers reflecteren de verregaande structurele veranderingen van de sector in Europa en Noord-Amerika. Het aantal bezoekers uit Zuid- en Centraal Amerika en Afrika steeg daarentegen wel. De drupa-bezoekers kwamen uit 115 verschillende landen.

Bernhard Schreier, President van drupa en CEO van Heidelberg, stelde voor zijn bedrijf een top 5 lijst van landen samen op basis van het aantal geregistreerde orders en leads. Op één staat Duitsland gevolgd door China (haast gelijke hoogte), de VS, de landen uit de Arabische wereld en Japan. Schreier zei te denken dat de interesse uit die landen ook voor zijn collega's geldt. Dat de VS op drie staan, lijkt erop te wijzen dat de grafische industrie er weer aantrekt.

De cijfers reflecteren de verregaande structurele veranderingen van de sector in Europa en Noord-Amerika. Het aantal bezoekers uit Zuid- en Centraal Amerika en Afrika steeg daarentegen wel. De drupa-bezoekers kwamen uit 115 verschillende landen.Bernhard Schreier, President van drupa en CEO van Heidelberg, stelde voor zijn bedrijf een top 5 lijst van landen samen op basis van het aantal geregistreerde orders en leads. Op één staat Duitsland gevolgd door China (haast gelijke hoogte), de VS, de landen uit de Arabische wereld en Japan. Schreier zei te denken dat de interesse uit die landen ook voor zijn collega's geldt. Dat de VS op drie staan, lijkt erop te wijzen dat de grafische industrie er weer aantrekt.