Door de herstructurering waarbij ook uitzonderlijke kosten van 87 à 94 miljoen dollar ten laste worden genomen, moeten de afdelingen Digital Media en Digital Marketing weer winst maken.

Welke productlijnen eventueel getroffen worden, is nog niet bekend. De recente aankondigingen van Adobe bevatten echter ongetwijfeld enkele belangrijke aanwijzingen. In oktober laatstleden stelde Adobe de Creative Cloud voor: een instrument voor 'cloud computing' waarmee bestanden die met Creative Suite of met de toekomstige Adobe Touch Apps (toepassingen om inhoud voor tablets te creëren) aangemaakt werden, in de cloud bewaard, gedeeld en weergegeven kunnen worden. Adobe heeft ook te verstaan gegeven dat de technologie Flash mobile door HTML5 vervangen zou worden. Ten slotte heeft Adobe vorige week nog Efficient Frontier overgenomen, een bedrijf dat zich in de digitale marketing gespecialiseerd heeft.

Door de herstructurering waarbij ook uitzonderlijke kosten van 87 à 94 miljoen dollar ten laste worden genomen, moeten de afdelingen Digital Media en Digital Marketing weer winst maken.Welke productlijnen eventueel getroffen worden, is nog niet bekend. De recente aankondigingen van Adobe bevatten echter ongetwijfeld enkele belangrijke aanwijzingen. In oktober laatstleden stelde Adobe de Creative Cloud voor: een instrument voor 'cloud computing' waarmee bestanden die met Creative Suite of met de toekomstige Adobe Touch Apps (toepassingen om inhoud voor tablets te creëren) aangemaakt werden, in de cloud bewaard, gedeeld en weergegeven kunnen worden. Adobe heeft ook te verstaan gegeven dat de technologie Flash mobile door HTML5 vervangen zou worden. Ten slotte heeft Adobe vorige week nog Efficient Frontier overgenomen, een bedrijf dat zich in de digitale marketing gespecialiseerd heeft.