Albe De Coker en Remy-Roto zijn de Trends Grafische Gazellen

18/11/13 om 00:00 - Bijgewerkt op 17/11/13 om 23:59

Bron: Grafisch Nieuws

De Trends Grafische Gazellen van snelst groeiende ondernemingen werden voor de vierde keer uitgereikt. De Grafische Gazellen worden geselecteerd door de financiële specialisten van Trends Top op basis van financiële parameters als omzetgroei, cashflow en personeel/ toegevoegde waarde in de periode van 2008 tot 2012.

Albe De Coker en Remy-Roto zijn de Trends Grafische Gazellen

De Gazellen zijn een bekroning voor de bedrijven die in die periode knappe prestaties wisten neer te zetten en daardoor als voorbeeld en inspiratiebron kunnen dienen voor andere ondernemingen in hun sector en omgeving. De Trends Grafische Gazellen 2013 zijn:

-Vlaams Gewest: Albe De Coker

-Région Wallonne: Remy-Roto

Er werd geen Trends Grafische Gazelle in het Brusssels Hoofdstedelijk Gewest uitgereikt. Dat had niet alleen te maken met de onvoldoende goede financiële gezondheid van de bedrijven op de short list, maar ook met het feit dat vorige winnaars - zeer gezonde Brusselse grafische bedrijven - gedurende drie jaar niet aan de competitie mogen deelnemen. Andere gezonde Brusselse grafimedia bedrijven publiceerden dan weer geen omzetcijfer Het omzetcijfer is echter een belangrijke financiële parameter bij de uitverkiezing van de Trends Gazellen .