Beernaert Printing specialiseert zich al 25 jaar in verpakkingsdrukwerk en werd destijds in Lichtervelde opgericht. Na verloop van tijd zocht men een ruimere locatie en kwam zo in Kortemark terecht, waar de samenwerking met Orbo Labels - dat zich toelegt op het bedrukken van klevende materialen en folies - werd voortgezet.

De laatste twee weken was het personeel van Beernaert Printing - een dertigtal werknemers - al economisch werkloos. Woensdag werd de onderneming dan failliet verklaard.

Bron: De Krant van West-Vlaanderen (Roularta Media Group)

Beernaert Printing specialiseert zich al 25 jaar in verpakkingsdrukwerk en werd destijds in Lichtervelde opgericht. Na verloop van tijd zocht men een ruimere locatie en kwam zo in Kortemark terecht, waar de samenwerking met Orbo Labels - dat zich toelegt op het bedrukken van klevende materialen en folies - werd voortgezet.De laatste twee weken was het personeel van Beernaert Printing - een dertigtal werknemers - al economisch werkloos. Woensdag werd de onderneming dan failliet verklaard.Bron: De Krant van West-Vlaanderen (Roularta Media Group)