Dat bedrag moet hem in staat stellen om de ontwikkeling van de machines die op de drupa voorgesteld werden, te financieren en om de productie-infrastructuur ervoor op poten te zetten. De eerste exemplaren van de persen zijn trouwens voor het tweede trimester 2013 aangekondigd. Tot nu toe had Benny Landa het project met eigen middelen gefinancierd.

Na de drupa had Benny Landa het over 'verscheidene honderden' voorbestellingen - met telkens een voorschot van 10.000 dollar. Volgens de Israëlische krant Calcalist zou het om 400 voorbestellingen gaan, waardoor het orderboekje bijna één miljard dollar waard zou zijn.

Dat bedrag moet hem in staat stellen om de ontwikkeling van de machines die op de drupa voorgesteld werden, te financieren en om de productie-infrastructuur ervoor op poten te zetten. De eerste exemplaren van de persen zijn trouwens voor het tweede trimester 2013 aangekondigd. Tot nu toe had Benny Landa het project met eigen middelen gefinancierd. Na de drupa had Benny Landa het over 'verscheidene honderden' voorbestellingen - met telkens een voorschot van 10.000 dollar. Volgens de Israëlische krant Calcalist zou het om 400 voorbestellingen gaan, waardoor het orderboekje bijna één miljard dollar waard zou zijn.