We lezen er dat Benny Landa zijn jeugd in Canada heeft doorgebracht, waar zijn ouders, Poolse joden die aan de Holocaust ontsnapt waren, zich gevestigd hadden. Zijn vader dreef een tabakswinkel in Edmonton waar hij ook een zelf ontworpen fotostudio geïnstalleerd had en waarvoor hij een positief procedé zonder film gebruikte en direct op papier afdrukte. Benny Landa ziet er een van de wortels van zijn roeping in: "Ik creëer beelden zonder film te gebruiken en ik ga direct naar het gedrukte resultaat - net zoals mijn vader."

Benny Landa heeft het ook over de oprichting van Indigo in 1977, over de huidige ontwikkelingen van zijn nanografische procedé en over de toekomst van het drukwerk. Hij onthult ook dat er aan boord van zijn jacht geheime onderhandelingen hebben plaats gevonden tussen Yitzhak Rabin en koning Hoessein van Jordanië! Het interview kunt u lezen op de site van Graphic Arts Magazine.

We lezen er dat Benny Landa zijn jeugd in Canada heeft doorgebracht, waar zijn ouders, Poolse joden die aan de Holocaust ontsnapt waren, zich gevestigd hadden. Zijn vader dreef een tabakswinkel in Edmonton waar hij ook een zelf ontworpen fotostudio geïnstalleerd had en waarvoor hij een positief procedé zonder film gebruikte en direct op papier afdrukte. Benny Landa ziet er een van de wortels van zijn roeping in: "Ik creëer beelden zonder film te gebruiken en ik ga direct naar het gedrukte resultaat - net zoals mijn vader."Benny Landa heeft het ook over de oprichting van Indigo in 1977, over de huidige ontwikkelingen van zijn nanografische procedé en over de toekomst van het drukwerk. Hij onthult ook dat er aan boord van zijn jacht geheime onderhandelingen hebben plaats gevonden tussen Yitzhak Rabin en koning Hoessein van Jordanië! Het interview kunt u lezen op de site van Graphic Arts Magazine.