Onze opleidingen worden gegeven op verschillende locaties in België, waaronder Kortrijk, Gent, Antwerpen, Brussel en Hasselt. Dit betekent dat steeds een opleiding kan vinden in jouw buurt. De opleidingen worden verzorgd door gecertifieerde lesgevers die je wegwijs maken in de nieuwe mogelijkheden van de Adobe programma's zoals Adobe Photoshop , InDesign , Premiere Pro en After Effects. Of je nu droomt van het maken van verbluffende grafische ontwerpen, geautomatiseerde prepress-oplossingen, of videoproducties, er is steeds een opleiding die perfect bij jou past.

Wil je weten welke opleidingen in het aanbod zitten en welke het beste bij jouw behoeften aansluiten? Bekijk het volledige opleidingsprogramma van Lab9 Academy online en schrijf je vandaag nog in. Mis deze kans niet om je creatieve vaardigheden te optimaliseren en te netwerken met professionals in jouw vakgebied. Zet deze zomer in op jouw toekomst en ontdek de eindeloze mogelijkheden die onze Adobe-opleidingen bieden!

Bovendien kan je tot 30% korting krijgen bij registratie van een opleiding dankzij de KMO-portefeuille. Zo breng je jouw creatief team op topniveau en krijg je er een mooie korting bovenop.

Meer info: www.lab9pro.be/academy

Direct link naar onze opleidingskalender: https://lab9pro.be/nl/bedrijven/academy/opleidingskalender

Onze opleidingen worden gegeven op verschillende locaties in België, waaronder Kortrijk, Gent, Antwerpen, Brussel en Hasselt. Dit betekent dat steeds een opleiding kan vinden in jouw buurt. De opleidingen worden verzorgd door gecertifieerde lesgevers die je wegwijs maken in de nieuwe mogelijkheden van de Adobe programma's zoals Adobe Photoshop , InDesign , Premiere Pro en After Effects. Of je nu droomt van het maken van verbluffende grafische ontwerpen, geautomatiseerde prepress-oplossingen, of videoproducties, er is steeds een opleiding die perfect bij jou past.Wil je weten welke opleidingen in het aanbod zitten en welke het beste bij jouw behoeften aansluiten? Bekijk het volledige opleidingsprogramma van Lab9 Academy online en schrijf je vandaag nog in. Mis deze kans niet om je creatieve vaardigheden te optimaliseren en te netwerken met professionals in jouw vakgebied. Zet deze zomer in op jouw toekomst en ontdek de eindeloze mogelijkheden die onze Adobe-opleidingen bieden! Bovendien kan je tot 30% korting krijgen bij registratie van een opleiding dankzij de KMO-portefeuille. Zo breng je jouw creatief team op topniveau en krijg je er een mooie korting bovenop. Meer info: www.lab9pro.be/academyDirect link naar onze opleidingskalender: https://lab9pro.be/nl/bedrijven/academy/opleidingskalender