Carli Van de Peer en echtgenote Pascale van Albyco Belgium, ontvingen er met C.P. Bourg een ongeveer 120-koppige delegatie. Albyco Belgium verdeelt de machines van C.P. Bourg in ons land. De fabrikant is wereldwijd vooral bekend om zijn boekbindmachines en afwerkingslijnen voor digitale printproductie.

De allernieuwste telg is de automatische Bourg Binder 3002 Pur Compact garenloze bindmachine. De eerste machine werd net geïnstalleerd bij Drukkerij De Bie in Duffel. Het systeem met PUR-belijming werd door C.P. Bourg en het Amerikaanse Nordson Corporation ontwikkeld. Er wordt gewerkt met kleinere PUR-lijm 'tubes' van 2 kg die na gebruik kunnen worden afgesloten en uit de machine verwijderd. De Bourg Binder kan ook met EVA-lijm worden ingezet.

Aan de machine kan ook een BB Bourg Book Loader worden gekoppeld. Dat is een feeder waar je ongeveer 120 boeken in kan laden zodat de BB3200 (wanneer gebruikt als hotmelt binder), ongeveer 30 minuten zonder operator kan produceren en de boeken dus autonoom afwerkt.

Carli Van de Peer en echtgenote Pascale van Albyco Belgium, ontvingen er met C.P. Bourg een ongeveer 120-koppige delegatie. Albyco Belgium verdeelt de machines van C.P. Bourg in ons land. De fabrikant is wereldwijd vooral bekend om zijn boekbindmachines en afwerkingslijnen voor digitale printproductie.De allernieuwste telg is de automatische Bourg Binder 3002 Pur Compact garenloze bindmachine. De eerste machine werd net geïnstalleerd bij Drukkerij De Bie in Duffel. Het systeem met PUR-belijming werd door C.P. Bourg en het Amerikaanse Nordson Corporation ontwikkeld. Er wordt gewerkt met kleinere PUR-lijm 'tubes' van 2 kg die na gebruik kunnen worden afgesloten en uit de machine verwijderd. De Bourg Binder kan ook met EVA-lijm worden ingezet.Aan de machine kan ook een BB Bourg Book Loader worden gekoppeld. Dat is een feeder waar je ongeveer 120 boeken in kan laden zodat de BB3200 (wanneer gebruikt als hotmelt binder), ongeveer 30 minuten zonder operator kan produceren en de boeken dus autonoom afwerkt.