Op 27 maart keurde de Rechtbank van koophandel van Doornik een reorganisatieplan voor Casterman Printing goed in het kader van de WCO. Casterman Printing maakt deel uit van de groep Evadix en is gespecialiseerd in rotatieoffset (48-, 72- en 96-paginapersen) voor het drukken van brochures, catalogi, magazines, enz.

De jaarbalans 2012 vermeldt een omzet van 22.640.926 euro en een winst van 368.052 euro voor Casterman Printing. In het eerste semester van 2013 liet Casterman Printing een negatief netto resultaat optekenen van ongeveer - 200.000 euro.

Evadix Bilog, een andere dochteronderneming van Evadix, liet in 2012 een omzet van 952.332 euro en een winst van 1.122 euro noteren. Evadix Bilog nam in juli 2013 de activiteiten van zusteronderneming Evadix DMS over. Evadix DMS werd al geruime tijd geconfronteerd met een dalende populariteit van de postorderhandel en werd uiteindelijk door de Rechtbank van koophandel in Doornik failliet verklaard. Het moederbedrijf had in oktober 2012 voor Evadix DMS al een aanvraag tot gerechtelijke reorganisatie ingediend, waarbij voorgesteld was om de activiteiten over te hevelen naar Evadix Bilog, dat vooral gespecialiseerd is in logistiek. De rechtbank besliste om op die voorstellen in te gaan, waarna Evadix DMS failliet werd verklaard. Door het verdwijnen van Evadix DMS dienden vijftig banen te worden geschrapt, maar door de overheveling van de activiteiten naar Evadix Bilog konden toen bijna dertig arbeidsplaatsen worden gered.

Evadix heeft ook nog een Roemeense drukkerij, Evadix MPI, gevestigd in Savinesti. Het bedrijf is gespecialiseerd in flexodruk en extrusie van polyethhyleenfilm. De drukkerij realiseerde in het eerste semester van 2013 een omzet van 2,4 miljoen euro en een positief netto resultaat van 45.000 euro.

Op 27 maart keurde de Rechtbank van koophandel van Doornik een reorganisatieplan voor Casterman Printing goed in het kader van de WCO. Casterman Printing maakt deel uit van de groep Evadix en is gespecialiseerd in rotatieoffset (48-, 72- en 96-paginapersen) voor het drukken van brochures, catalogi, magazines, enz. De jaarbalans 2012 vermeldt een omzet van 22.640.926 euro en een winst van 368.052 euro voor Casterman Printing. In het eerste semester van 2013 liet Casterman Printing een negatief netto resultaat optekenen van ongeveer - 200.000 euro.Evadix Bilog, een andere dochteronderneming van Evadix, liet in 2012 een omzet van 952.332 euro en een winst van 1.122 euro noteren. Evadix Bilog nam in juli 2013 de activiteiten van zusteronderneming Evadix DMS over. Evadix DMS werd al geruime tijd geconfronteerd met een dalende populariteit van de postorderhandel en werd uiteindelijk door de Rechtbank van koophandel in Doornik failliet verklaard. Het moederbedrijf had in oktober 2012 voor Evadix DMS al een aanvraag tot gerechtelijke reorganisatie ingediend, waarbij voorgesteld was om de activiteiten over te hevelen naar Evadix Bilog, dat vooral gespecialiseerd is in logistiek. De rechtbank besliste om op die voorstellen in te gaan, waarna Evadix DMS failliet werd verklaard. Door het verdwijnen van Evadix DMS dienden vijftig banen te worden geschrapt, maar door de overheveling van de activiteiten naar Evadix Bilog konden toen bijna dertig arbeidsplaatsen worden gered. Evadix heeft ook nog een Roemeense drukkerij, Evadix MPI, gevestigd in Savinesti. Het bedrijf is gespecialiseerd in flexodruk en extrusie van polyethhyleenfilm. De drukkerij realiseerde in het eerste semester van 2013 een omzet van 2,4 miljoen euro en een positief netto resultaat van 45.000 euro.