Chili Publish, dat een van de vijf provinciale finalisten was voor deze prestigieuze eer, wist zijn finaleplaats in de verkiezing te verzilveren met de award voor nationale "Beloftevolle KMO". De trofee werd uitgereikt op de nationale Dag van de Ondernemer in België. Unizo is een Belgische ondernemersorganisatie die zich toelegt op het behartigen van de belangen van ondernemers, zelfstandigen en vrije beroepen op alle niveaus van de sociaal-economische besluitvorming in het Vlaamse Gewest, op federaal niveau en in de Europese Unie.

"We zijn enorm blij deze belangrijke erkenning te mogen ontvangen," zegt Bram Verniest, COO van Chili Publish. "Wat deze prijs extra bijzonder maakt, is dat wij geen fysieke producten, grondstoffen of machines maken. Software is het resultaat van teamwork van een groep getalenteerde, gepassioneerde mensen. De Unizo award is een erkenning voor het talent en het harde werk van iedereen in het Chili Publish team. Ik wil dan ook alle collega's bij Chili Publish hartelijk te feliciteren met deze nationale erkenning. Zonder hun passie en toewijding was dit niet mogelijk geweest."

Chili Publish, dat een van de vijf provinciale finalisten was voor deze prestigieuze eer, wist zijn finaleplaats in de verkiezing te verzilveren met de award voor nationale "Beloftevolle KMO". De trofee werd uitgereikt op de nationale Dag van de Ondernemer in België. Unizo is een Belgische ondernemersorganisatie die zich toelegt op het behartigen van de belangen van ondernemers, zelfstandigen en vrije beroepen op alle niveaus van de sociaal-economische besluitvorming in het Vlaamse Gewest, op federaal niveau en in de Europese Unie."We zijn enorm blij deze belangrijke erkenning te mogen ontvangen," zegt Bram Verniest, COO van Chili Publish. "Wat deze prijs extra bijzonder maakt, is dat wij geen fysieke producten, grondstoffen of machines maken. Software is het resultaat van teamwork van een groep getalenteerde, gepassioneerde mensen. De Unizo award is een erkenning voor het talent en het harde werk van iedereen in het Chili Publish team. Ik wil dan ook alle collega's bij Chili Publish hartelijk te feliciteren met deze nationale erkenning. Zonder hun passie en toewijding was dit niet mogelijk geweest."