De voorziene stopzetting van de productie op de PM 6 in de Franse papierfabriek van Condat, is voorzien voor vandaag 1 juli. Daarmee wordt 130.000 ton houtvrij gestreken papier per jaar uit de markt gehaald. 139 medewerkers verliezen hun werk. De dalende vraag en de overcapaciteit in West-Europa zijn de redenen voor het stilleggen van de papiermachine.

Condat is gevestigd in de Franse Périgord-regio en is met 500 werknemers de belangrijkste werkgever van de streek. Het bedrijf produceerde 580.000 ton papier per jaar.

De voorziene stopzetting van de productie op de PM 6 in de Franse papierfabriek van Condat, is voorzien voor vandaag 1 juli. Daarmee wordt 130.000 ton houtvrij gestreken papier per jaar uit de markt gehaald. 139 medewerkers verliezen hun werk. De dalende vraag en de overcapaciteit in West-Europa zijn de redenen voor het stilleggen van de papiermachine. Condat is gevestigd in de Franse Périgord-regio en is met 500 werknemers de belangrijkste werkgever van de streek. Het bedrijf produceerde 580.000 ton papier per jaar.