Die online versie werd voor Corelio ontwikkeld door ONE Agency. De dynamische, intuïtieve en interactieve website maakt het meer bepaald mogelijk om videofragmenten of grafieken te visualiseren. Bovendien kan het verslag gemakkelijk met Drupal bewerkt worden.

Corelio is de uitgever van de kranten De Standaard, Het Nieuwsblad en L'Avenir. De dochteronderneming Corelio Printing bezit twee heatsetdrukkerijen, in Anderlecht en Erpe-Mere. Corelio is ook een partner, samen met Concentra, in de joint-venture 'Coldset Printing Partners' die twee coldsetdrukkerijen exploiteert in respectievelijk Groot-Bijgaarden en Paal-Beringen.

Die online versie werd voor Corelio ontwikkeld door ONE Agency. De dynamische, intuïtieve en interactieve website maakt het meer bepaald mogelijk om videofragmenten of grafieken te visualiseren. Bovendien kan het verslag gemakkelijk met Drupal bewerkt worden. Corelio is de uitgever van de kranten De Standaard, Het Nieuwsblad en L'Avenir. De dochteronderneming Corelio Printing bezit twee heatsetdrukkerijen, in Anderlecht en Erpe-Mere. Corelio is ook een partner, samen met Concentra, in de joint-venture 'Coldset Printing Partners' die twee coldsetdrukkerijen exploiteert in respectievelijk Groot-Bijgaarden en Paal-Beringen.