Toen de brandweer van Haacht tegen 23 uur ter plaatse kwam, had de brand zich al uitgebreid en moesten de brandweercorpsen van Mechelen en Leuven ter hulp geroepen worden.

De afwerkafdeling werd volledig vernield, maar dankzij het optreden van de brandweer hebben de kantoren en de andere bedrijfsafdelingen slechts beperkte rook- en waterschade opgelopen. Die schade werd in de loop van het weekend hersteld door twee gespecialiseerde bedrijven en tientallen vrijwilligers zodat vanaf vandaag, maandag, het werk weer hervat kan worden.

Op zijn Facebook-pagina geeft Artoos te kennen dat er maatregelen genomen zijn om de afwerking tijdelijk door derden te laten uitvoeren. Een bevriende drukkerij heeft al voorgesteld om haar eigen afwerkafdeling 's nachts ter beschikking van Artoos te stellen.

"De komende maanden zal de verwoeste hal opnieuw opgebouwd worden. Er zal ook geïnvesteerd worden in een volledig nieuw machinepark voor de machinale afwerking van ons drukwerk. Dankzij de gezonde financiële structuur van ons bedrijf en omdat alles verzekeringstechnisch in orde is, verwacht ik dat we snel kunnen beginnen aan die heropbouw," aldus Jos Artoos, gedelegeerd bestuurder.

Artoos Communicatiegroep telt 120 werknemers en boekte in 2010 een omzet van ongeveer 21 miljoen €.

Toen de brandweer van Haacht tegen 23 uur ter plaatse kwam, had de brand zich al uitgebreid en moesten de brandweercorpsen van Mechelen en Leuven ter hulp geroepen worden.De afwerkafdeling werd volledig vernield, maar dankzij het optreden van de brandweer hebben de kantoren en de andere bedrijfsafdelingen slechts beperkte rook- en waterschade opgelopen. Die schade werd in de loop van het weekend hersteld door twee gespecialiseerde bedrijven en tientallen vrijwilligers zodat vanaf vandaag, maandag, het werk weer hervat kan worden. Op zijn Facebook-pagina geeft Artoos te kennen dat er maatregelen genomen zijn om de afwerking tijdelijk door derden te laten uitvoeren. Een bevriende drukkerij heeft al voorgesteld om haar eigen afwerkafdeling 's nachts ter beschikking van Artoos te stellen. "De komende maanden zal de verwoeste hal opnieuw opgebouwd worden. Er zal ook geïnvesteerd worden in een volledig nieuw machinepark voor de machinale afwerking van ons drukwerk. Dankzij de gezonde financiële structuur van ons bedrijf en omdat alles verzekeringstechnisch in orde is, verwacht ik dat we snel kunnen beginnen aan die heropbouw," aldus Jos Artoos, gedelegeerd bestuurder.Artoos Communicatiegroep telt 120 werknemers en boekte in 2010 een omzet van ongeveer 21 miljoen €.