Dezelfde tas, die de naam Vasari meekreeg, bestaat ook in een zwart lederen uitvoering, materiaal dat ongetwijfeld steviger en beter geschikt is voor een luxeobject. De lederen versie kost 630 dollar en is opgenomen in de herfst- en wintercollectie 2012-2013 van het Duitse modehuis - de laatste collectie onder de artistieke leiding van onze landgenoot Raf Simons die ondertussen naar Dior overgestapt is.

Het idee kan gek lijken, maar de fashion victims vallen ervoor: de twee tassen (ja, zelfs die in papier) zijn blijkbaar al uitverkocht.

Dezelfde tas, die de naam Vasari meekreeg, bestaat ook in een zwart lederen uitvoering, materiaal dat ongetwijfeld steviger en beter geschikt is voor een luxeobject. De lederen versie kost 630 dollar en is opgenomen in de herfst- en wintercollectie 2012-2013 van het Duitse modehuis - de laatste collectie onder de artistieke leiding van onze landgenoot Raf Simons die ondertussen naar Dior overgestapt is. Het idee kan gek lijken, maar de fashion victims vallen ervoor: de twee tassen (ja, zelfs die in papier) zijn blijkbaar al uitverkocht.