De pers in kwestie telt zes drukeenheden en een verniseenheid. Bovendien wordt ze ook de eerste Speedmaster binnen de groep Smurfit Kappa. Die groep die 38.000 medewerkers in een dertigtal landen telt, is gespecialiseerd in de verpakkingsdruk. In 2011 boekte de groep een omzet van 7 miljard euro. De site van Deventer legt zich vooral toe op de productie van hoogwaardige verpakkingen in golfkarton en op de productie van displays.

De Speedmaster XL 162, die een formaat van 120 x 162 cm heeft, is de grootste pers in het aanbod van Heidelberg. Met die pers, die op drupa 2008 voorgesteld werd, stapte de constructeur het segment van de ultragrote formaten binnen.

De pers in kwestie telt zes drukeenheden en een verniseenheid. Bovendien wordt ze ook de eerste Speedmaster binnen de groep Smurfit Kappa. Die groep die 38.000 medewerkers in een dertigtal landen telt, is gespecialiseerd in de verpakkingsdruk. In 2011 boekte de groep een omzet van 7 miljard euro. De site van Deventer legt zich vooral toe op de productie van hoogwaardige verpakkingen in golfkarton en op de productie van displays. De Speedmaster XL 162, die een formaat van 120 x 162 cm heeft, is de grootste pers in het aanbod van Heidelberg. Met die pers, die op drupa 2008 voorgesteld werd, stapte de constructeur het segment van de ultragrote formaten binnen.