Het evenement brengt Europese spelers uit de printindustrie bij elkaar om meer te leren over de laatste markttrends op digitaal printgebied en ervaringen uit te wisselen. Naast Domino-experts spreken ook label- en verpakkingsconverters, technologieleveranciers en vertegenwoordigers van brancheorganisaties en -verenigingen, waaronder FINAT, Smithers en AWA.

Open huis

De eerste dag van het evenement staat in het teken van 'printen in de praktijk'. Het wordt een open huis-dag waar aanwezigen de kans krijgen om hun printbestanden te testen in het European Digital Centre of Excellence.

Op dag twee laten verschillende sprekers zien hoe de nieuwste generatie digitale printtechnologie converters kan helpen om nieuwe mogelijkheden aan te boren, groei te realiseren en hun merkklanten te helpen zich aan veranderende consumenteneisen aan te passen. Sprekers zijn onder andere printconsultant Jon Harper Smith, Jules Lejeune, de algemeen directeur van FINAT, en Corey Reardon, de president en CEO van AWA Alexander Watson Associates.

Het eerste European Digital Spectrum Event vond plaats in 2022.

Bezoekers zullen in het European Digital Centre of Excellence ook de lancering kunnen bijwonen van Domino's nieuwe hybride integratiemodule, uitgerust met de BITSTAR-printkop. Alsook een demonstratie van het nieuwe inspectiesysteem van Domino voor de N730i digitale labelpers.

Het evenement brengt Europese spelers uit de printindustrie bij elkaar om meer te leren over de laatste markttrends op digitaal printgebied en ervaringen uit te wisselen. Naast Domino-experts spreken ook label- en verpakkingsconverters, technologieleveranciers en vertegenwoordigers van brancheorganisaties en -verenigingen, waaronder FINAT, Smithers en AWA.De eerste dag van het evenement staat in het teken van 'printen in de praktijk'. Het wordt een open huis-dag waar aanwezigen de kans krijgen om hun printbestanden te testen in het European Digital Centre of Excellence.Op dag twee laten verschillende sprekers zien hoe de nieuwste generatie digitale printtechnologie converters kan helpen om nieuwe mogelijkheden aan te boren, groei te realiseren en hun merkklanten te helpen zich aan veranderende consumenteneisen aan te passen. Sprekers zijn onder andere printconsultant Jon Harper Smith, Jules Lejeune, de algemeen directeur van FINAT, en Corey Reardon, de president en CEO van AWA Alexander Watson Associates.