Dio Communication is een digitale drukkerij die ook onder de naam 'Online Drukwerk' actief is. Het bedrijf richt zich zowel op de professionele B2B-markt als op de B2C-markt en drukt een ruime waaier handelsdrukwerk, van naamkaartjes over folders, affiches en klassiek drukwerk tot geïllustreerde boeken. Het bedrijf beschikt behalve over een digitale pers ook over een PUR-bindlijn.

"Sinds ik de onderneming in 2001 opgericht heb, hebben we al drie persen HP Indigo gehad. Dit wordt de vierde," legt Sven Lefevre, directeur van Dio Communication uit. De nieuwe machine die begin februari geleverd wordt, vervangt een HP Indigo 3500 die in 2008 geïnstalleerd werd.

De 7600 die tijdens de voorbije drupa voorgesteld werd, is de nieuwste versie van het model A3+ van HP Indigo. De machine kan een snelheid van 160 A4-kleurenpagina's per minuut aan (in de EP-modus) - dat is twee keer sneller dan het model 3500. Dio Communication die van de kwaliteit een erezaak maakt, heeft de pers met verschillende opties uitgerust, o.a. witte inkt, selectieve vernisfuncties en structuureffecten.

Dio Communication is een digitale drukkerij die ook onder de naam 'Online Drukwerk' actief is. Het bedrijf richt zich zowel op de professionele B2B-markt als op de B2C-markt en drukt een ruime waaier handelsdrukwerk, van naamkaartjes over folders, affiches en klassiek drukwerk tot geïllustreerde boeken. Het bedrijf beschikt behalve over een digitale pers ook over een PUR-bindlijn. "Sinds ik de onderneming in 2001 opgericht heb, hebben we al drie persen HP Indigo gehad. Dit wordt de vierde," legt Sven Lefevre, directeur van Dio Communication uit. De nieuwe machine die begin februari geleverd wordt, vervangt een HP Indigo 3500 die in 2008 geïnstalleerd werd. De 7600 die tijdens de voorbije drupa voorgesteld werd, is de nieuwste versie van het model A3+ van HP Indigo. De machine kan een snelheid van 160 A4-kleurenpagina's per minuut aan (in de EP-modus) - dat is twee keer sneller dan het model 3500. Dio Communication die van de kwaliteit een erezaak maakt, heeft de pers met verschillende opties uitgerust, o.a. witte inkt, selectieve vernisfuncties en structuureffecten.