Zo weten ze of ze op de goede weg zijn. Die 'benchmarking' functie werd toegelicht door Dennis Geelen, de milieuadviseur van Febelgra, tijdens zijn presentatie op het Groenseminarie dat vorige week door Grafisch Nieuws georganiseerd werd.

Naar aanleiding van dat seminarie publiceert ons tijdschrift deze week, als supplement bij het oktobernummer, een Groenboek dat volledig aan de voordelen van de duurzaamheid gewijd is. U vindt er interviews met alle sprekers op het seminarie, naast bijdragen over energie-efficiëntie, bosbouwcertificaten, duurzame overheidsbestellingen, enz.

Zo weten ze of ze op de goede weg zijn. Die 'benchmarking' functie werd toegelicht door Dennis Geelen, de milieuadviseur van Febelgra, tijdens zijn presentatie op het Groenseminarie dat vorige week door Grafisch Nieuws georganiseerd werd. Naar aanleiding van dat seminarie publiceert ons tijdschrift deze week, als supplement bij het oktobernummer, een Groenboek dat volledig aan de voordelen van de duurzaamheid gewijd is. U vindt er interviews met alle sprekers op het seminarie, naast bijdragen over energie-effici├źntie, bosbouwcertificaten, duurzame overheidsbestellingen, enz.