Terwijl de nadruk lag op duurzaamheid, toonde het bedrijf belangrijke vooruitgang op het gebied van commerciële print, etiketprint, verpakking en industriële print, en liet het ook de complementariteit zien tussen toner- en inkjettechnologieën.

Andere behandelde onderwerpen waren onder meer remote supporttechnologieën en programmatic printen, waarbij variabele gegevens dankzij AI naar een hoger niveau kunnen worden getild.

Bezoekers waren ook getuige van hoe afzonderlijke processen zoals lamineren, foliën, vernissen en printen kunnen worden gecombineerd in één volledige geïntegreerde productiecyclus. Dit was een demonstratie van de meest geavanceerde end-to-end digitale productielijnen voor slimme fabrieken ooit publiekelijk getoond.

Klaar voor de toekomst van printen, liet Konica Minolta geen enkele bezoeker onverschillig op drupa...

Terwijl de nadruk lag op duurzaamheid, toonde het bedrijf belangrijke vooruitgang op het gebied van commerciële print, etiketprint, verpakking en industriële print, en liet het ook de complementariteit zien tussen toner- en inkjettechnologieën.Andere behandelde onderwerpen waren onder meer remote supporttechnologieën en programmatic printen, waarbij variabele gegevens dankzij AI naar een hoger niveau kunnen worden getild. Bezoekers waren ook getuige van hoe afzonderlijke processen zoals lamineren, foliën, vernissen en printen kunnen worden gecombineerd in één volledige geïntegreerde productiecyclus. Dit was een demonstratie van de meest geavanceerde end-to-end digitale productielijnen voor slimme fabrieken ooit publiekelijk getoond.Klaar voor de toekomst van printen, liet Konica Minolta geen enkele bezoeker onverschillig op drupa...