De postzegels met als onderwerp de verkeersveiligheid worden met inkt gedrukt die in het duister licht weerkaatst. Ter gelegenheid van de 100e verjaardag van het Koninklijk Meteorologisch Instituut geeft bpost vijf zegels uit die met warmtegevoelige inkt gedrukt zijn. Zodra die inkt aan warmte wordt blootgesteld, verschijnt er op de achtergrond een verborgen tekening. De postzegels die aan de Belgische chocolade gewijd worden, krijgen een speciaal laagje dat de geur en smaak van cacao vrijgeeft.

"Ons bedrijf volgt de nieuwe, technologische trends op de voet. Sinds dit jaar dragen onze zegels overigens het FSC-label dat een doorgedreven respect voor het milieu garandeert. Op dat vlak staan we eerst in het wereldklassement van de postbedrijven," onderstreept Johnny Thijs, CEO van bpost.

Volgend jaar zullen we ook zegels kunnen kopen met de beeltenis van prinses Mathilde die 40 wordt, van koning Albert die 20 jaar op de troon zit, of nog een zegel naar aanleiding van de Ronde van Vlaanderen die voor de 100e keer gereden wordt. (Bron: Plus Magazine)

De postzegels met als onderwerp de verkeersveiligheid worden met inkt gedrukt die in het duister licht weerkaatst. Ter gelegenheid van de 100e verjaardag van het Koninklijk Meteorologisch Instituut geeft bpost vijf zegels uit die met warmtegevoelige inkt gedrukt zijn. Zodra die inkt aan warmte wordt blootgesteld, verschijnt er op de achtergrond een verborgen tekening. De postzegels die aan de Belgische chocolade gewijd worden, krijgen een speciaal laagje dat de geur en smaak van cacao vrijgeeft. "Ons bedrijf volgt de nieuwe, technologische trends op de voet. Sinds dit jaar dragen onze zegels overigens het FSC-label dat een doorgedreven respect voor het milieu garandeert. Op dat vlak staan we eerst in het wereldklassement van de postbedrijven," onderstreept Johnny Thijs, CEO van bpost. Volgend jaar zullen we ook zegels kunnen kopen met de beeltenis van prinses Mathilde die 40 wordt, van koning Albert die 20 jaar op de troon zit, of nog een zegel naar aanleiding van de Ronde van Vlaanderen die voor de 100e keer gereden wordt. (Bron: Plus Magazine)