Layar legt verschillende interactieve informatielagen op de meer dan 50 pagina's van het tijdschrift. Die extra digitale content, dingen die je niet op de gedrukte pagina's aantreft, kan met een smartphone worden bekeken. Voor die toegevoegde realiteit zijn geen QR-codes of reality markers nodig. Met de Nederlandse Layar Vision technologie kan je aan eender welke foto of beeld extra data toevoegen. Bij Linda zijn er verwijzingen naar websites, video's, app stores, telefoonnummers, enz.

http://vimeo.com/32262856

Ook Toerisisme Vlaanderen maakt gebruik van de technologie om toeristische bezienswaardigheden van toegevoegde realiteit te voorzien. Geïnteresseerde gebruikers krijgen op hun mobiel toestel toegang tot locatiegebaseerde informatie die wordt toegevoegd aan het camerabeeld. De Nederlandstalige laag bevat maar liefst 28.000 nuttige toeristische adresjes in Vlaanderen en Brussel, gegroepeerd volgens 17 categorieën en 70 thema's. De Engelstalige versie 'VisitFlandersNOW' telt meer dan 20.000 toeristische adressen en werd begin oktober 2011 gelanceerd.

De Layar-browser en laag kan je meteen op je telefoon downloaden via de website www.layar.com/layers/tvlall

Layar legt verschillende interactieve informatielagen op de meer dan 50 pagina's van het tijdschrift. Die extra digitale content, dingen die je niet op de gedrukte pagina's aantreft, kan met een smartphone worden bekeken. Voor die toegevoegde realiteit zijn geen QR-codes of reality markers nodig. Met de Nederlandse Layar Vision technologie kan je aan eender welke foto of beeld extra data toevoegen. Bij Linda zijn er verwijzingen naar websites, video's, app stores, telefoonnummers, enz.http://vimeo.com/32262856Ook Toerisisme Vlaanderen maakt gebruik van de technologie om toeristische bezienswaardigheden van toegevoegde realiteit te voorzien. Geïnteresseerde gebruikers krijgen op hun mobiel toestel toegang tot locatiegebaseerde informatie die wordt toegevoegd aan het camerabeeld. De Nederlandstalige laag bevat maar liefst 28.000 nuttige toeristische adresjes in Vlaanderen en Brussel, gegroepeerd volgens 17 categorieën en 70 thema's. De Engelstalige versie 'VisitFlandersNOW' telt meer dan 20.000 toeristische adressen en werd begin oktober 2011 gelanceerd.De Layar-browser en laag kan je meteen op je telefoon downloaden via de website www.layar.com/layers/tvlall