Trillium werd als concept voorgesteld op de drupa van 2012. Het is een vierkleurenpers die print aan een snelheid van 60 meter/minuut, aan 1200 dpi en op een printbreedte van 500 mm. Testen in het labo tonen volgens de fabrikant aan dat de snelheid kan worden opgevoerd tot 120 meter/minuut.

TagG Informatique is al ongeveer 15 jaar klant bij Xeikon. Het bedrijf produceert direct mail, promotioneel materiaal en financiële en andere documenten voor grote bedrijven. "De Xeikon Trillium ondersteunt IPDS data hetgeen belangrijk is voor het printen van transactionele documenten en laat ons vrij in de keuze van de papiersoorten," haalt TagG Informatique als voordelen naast die van de Trillium-printkwaliteit aan.

Trillium werd als concept voorgesteld op de drupa van 2012. Het is een vierkleurenpers die print aan een snelheid van 60 meter/minuut, aan 1200 dpi en op een printbreedte van 500 mm. Testen in het labo tonen volgens de fabrikant aan dat de snelheid kan worden opgevoerd tot 120 meter/minuut.TagG Informatique is al ongeveer 15 jaar klant bij Xeikon. Het bedrijf produceert direct mail, promotioneel materiaal en financiële en andere documenten voor grote bedrijven. "De Xeikon Trillium ondersteunt IPDS data hetgeen belangrijk is voor het printen van transactionele documenten en laat ons vrij in de keuze van de papiersoorten," haalt TagG Informatique als voordelen naast die van de Trillium-printkwaliteit aan.