Het Amerikaanse SmartLinc uit Milwaukee ontwikkelt software die het verzendingsproces optimaliseert. Het laat gebruikers toe het beste transport te selecteren voor hun verzendingen.

De software kan in andere softwareoplossingen worden geïntegreerd zoals in Print MIS/ERP-software, waarin EFI wereldwijd een zeer grote speler is. Op die manier kunnen binnen één systeem de verzendingsmogelijkheden en de kosten voor het transport worden nagetrokken en automatisch worden ingebracht in het MIS/ERP-systeem. Gebruikers krijgen op die manier ook sneller een compleet beeld van de status van hun verzendingen en uitgaven voor transport en aflevering.

Het Amerikaanse SmartLinc uit Milwaukee ontwikkelt software die het verzendingsproces optimaliseert. Het laat gebruikers toe het beste transport te selecteren voor hun verzendingen. De software kan in andere softwareoplossingen worden geïntegreerd zoals in Print MIS/ERP-software, waarin EFI wereldwijd een zeer grote speler is. Op die manier kunnen binnen één systeem de verzendingsmogelijkheden en de kosten voor het transport worden nagetrokken en automatisch worden ingebracht in het MIS/ERP-systeem. Gebruikers krijgen op die manier ook sneller een compleet beeld van de status van hun verzendingen en uitgaven voor transport en aflevering.