EFI zal de MIS-producten van printLeader in zijn eigen aanbod PrintSmith Vision integreren, binnen de afdeling EPS (EFI Productivity Software). EFI zal ook de ondersteuning van de bestaande klanten van printLeader overnemen: meer dan 800 installaties in Noord-Amerika.

printLeader is het achtste bedrijf dat EFI in vier jaar tijd overgenomen heeft. Steeds ging het om bedrijven die actief zijn op het vlak van managementinformatie (MIS), software voor geïntegreerd beheer (ERP) en web-to-print - activiteiten die een groeimarkt vertegenwoordigen. Sinds 2010 heeft EFI zijn technologie en zijn geografische spreiding verstevigd door achtereenvolgens Radius Solutions, Streamline Solutions, Prism Worldwide, Alphagraph, Metrics Sistemas, Online Print Solutions en Technique MIS over te nemen.

EFI verwacht dat zijn EPS-afdeling dit jaar een groei van 10% zal kennen, zonder overnames.

EFI zal de MIS-producten van printLeader in zijn eigen aanbod PrintSmith Vision integreren, binnen de afdeling EPS (EFI Productivity Software). EFI zal ook de ondersteuning van de bestaande klanten van printLeader overnemen: meer dan 800 installaties in Noord-Amerika.printLeader is het achtste bedrijf dat EFI in vier jaar tijd overgenomen heeft. Steeds ging het om bedrijven die actief zijn op het vlak van managementinformatie (MIS), software voor geïntegreerd beheer (ERP) en web-to-print - activiteiten die een groeimarkt vertegenwoordigen. Sinds 2010 heeft EFI zijn technologie en zijn geografische spreiding verstevigd door achtereenvolgens Radius Solutions, Streamline Solutions, Prism Worldwide, Alphagraph, Metrics Sistemas, Online Print Solutions en Technique MIS over te nemen. EFI verwacht dat zijn EPS-afdeling dit jaar een groei van 10% zal kennen, zonder overnames.