De 38-jarige Waldo Van de Velde is licentiaat in de communicatiewetenschappen en heeft een tijd voor de studiedienst van een politieke partij gewerkt. Als dusdanig heeft hij de kans gekregen om zich in heel uiteenlopende onderwerpen te verdiepen en contacten aan te knopen met allerhande representatieve organisaties en instanties, alsook met de media. Hij is daarnaast thuis in politieke en juridische middens.

Zoals Valérie Vercammen zal Waldo Van de Velde secretaris zijn van het Vlaamse opleidingsfonds Grafoc en zal hij de grafische federatie op verschillende niveaus vertegenwoordigen. In naam van Febelgra zal hij meer bepaald zetelen in de economische commissie en de KMO-commissie van het VBO.

De 38-jarige Waldo Van de Velde is licentiaat in de communicatiewetenschappen en heeft een tijd voor de studiedienst van een politieke partij gewerkt. Als dusdanig heeft hij de kans gekregen om zich in heel uiteenlopende onderwerpen te verdiepen en contacten aan te knopen met allerhande representatieve organisaties en instanties, alsook met de media. Hij is daarnaast thuis in politieke en juridische middens. Zoals Valérie Vercammen zal Waldo Van de Velde secretaris zijn van het Vlaamse opleidingsfonds Grafoc en zal hij de grafische federatie op verschillende niveaus vertegenwoordigen. In naam van Febelgra zal hij meer bepaald zetelen in de economische commissie en de KMO-commissie van het VBO.