Elk jaar geeft Open Bedrijvendag een podium aan een federatie die de spotlights dan even op haar leden kan richten. In 2014 heeft de OBD Febelgra gekozen, de beroepsvereniging van de Belgische grafische industrie die alle zelfstandige ondernemingen in de drukkerijsector, de prepress en de afwerking vertegenwoordigt.

Om duidelijk te maken dat de bedrijfswereld in volle beweging is, stelt het initiatief (dat ondertussen al meer dan 20 jaar bestaat) een dag lang de ondernemers aan het grote publiek voor. De OBD maakt het op die manier ook mogelijk om nieuwe activiteiten te ontdekken en om sites te bezoeken die anders gesloten blijven.

De OBD trekt in België elk jaar meer dan 600.000 bezoekers aan. 5 oktober wordt dus voor de deelnemende grafische bedrijven de gelegenheid om de Belgische bezoekers te tonen wat ze in huis hebben.

De deelnameprijs geeft recht op een package met onder andere professionele adviezen op het vlak van communicatie, een persoonlijke begeleiding, promotie- en organisatiemateriaal, plus een ruime zichtbaarheid in de pers.

De leden van Febelgra die aan de Open Bedrijvendag deelnemen, genieten de volgende voordelen:

-10% korting op de deelnameprijs;

-een bijkomende zichtbaarheid in het tijdschrift en op de website van de OBD;

-het persbericht waarin de OBD Febelgra aankondigt als de 'Federatie in de kijker'.

Andere nieuwigheid: de OBD biedt jonge ondernemingen nu een 'startersformule' met een aangepast budget aan. Gastgemeenten voor 2014 zijn Namen, Verviers en Bergen (er kunnen zich nog andere gemeenten of steden melden).

Om deel te nemen, moet je inschrijven. De inschrijvingen worden op 30 juni 2014 afgesloten. De link: http://www.openbedrijvendag.be/deelnemen-open-bedrijvendag-2014

Info BDO: www.openbedrijvendag.be

Elk jaar geeft Open Bedrijvendag een podium aan een federatie die de spotlights dan even op haar leden kan richten. In 2014 heeft de OBD Febelgra gekozen, de beroepsvereniging van de Belgische grafische industrie die alle zelfstandige ondernemingen in de drukkerijsector, de prepress en de afwerking vertegenwoordigt.Om duidelijk te maken dat de bedrijfswereld in volle beweging is, stelt het initiatief (dat ondertussen al meer dan 20 jaar bestaat) een dag lang de ondernemers aan het grote publiek voor. De OBD maakt het op die manier ook mogelijk om nieuwe activiteiten te ontdekken en om sites te bezoeken die anders gesloten blijven. De OBD trekt in België elk jaar meer dan 600.000 bezoekers aan. 5 oktober wordt dus voor de deelnemende grafische bedrijven de gelegenheid om de Belgische bezoekers te tonen wat ze in huis hebben. De deelnameprijs geeft recht op een package met onder andere professionele adviezen op het vlak van communicatie, een persoonlijke begeleiding, promotie- en organisatiemateriaal, plus een ruime zichtbaarheid in de pers.De leden van Febelgra die aan de Open Bedrijvendag deelnemen, genieten de volgende voordelen:-10% korting op de deelnameprijs;-een bijkomende zichtbaarheid in het tijdschrift en op de website van de OBD;-het persbericht waarin de OBD Febelgra aankondigt als de 'Federatie in de kijker'.Andere nieuwigheid: de OBD biedt jonge ondernemingen nu een 'startersformule' met een aangepast budget aan. Gastgemeenten voor 2014 zijn Namen, Verviers en Bergen (er kunnen zich nog andere gemeenten of steden melden).Om deel te nemen, moet je inschrijven. De inschrijvingen worden op 30 juni 2014 afgesloten. De link: http://www.openbedrijvendag.be/deelnemen-open-bedrijvendag-2014 Info BDO: www.openbedrijvendag.be