Fedrigoni verwerft een meerderheidsbelang in BoingTech, een dochteronderneming van Shanghai Inlay Link Inc. BoingTech produceert RFID-inlays en -tags (zowel UHF als HF/NFC) in twee fabrieken in China en Maleisië. Het bedrijf telt meer dan 300 medewerkers en verwacht dit jaar een omzet van 60 miljoen dollar te realiseren.

"De wereld van RFID groeit snel en wordt steeds strategischer voor onze groep", zegt Marco Nespolo, de CEO van Fedrigoni. "Deze deal is een verdere stap om ons belang in de RFID-inlayproductie aanzienlijk te vergroten. Bovendien is de overname in lijn met onze uitbreiding in Azië, waar we al een goede aanwezigheid hebben qua productie- en distributienetwerk."

Fedrigoni verwerft een meerderheidsbelang in BoingTech, een dochteronderneming van Shanghai Inlay Link Inc. BoingTech produceert RFID-inlays en -tags (zowel UHF als HF/NFC) in twee fabrieken in China en Maleisië. Het bedrijf telt meer dan 300 medewerkers en verwacht dit jaar een omzet van 60 miljoen dollar te realiseren."De wereld van RFID groeit snel en wordt steeds strategischer voor onze groep", zegt Marco Nespolo, de CEO van Fedrigoni. "Deze deal is een verdere stap om ons belang in de RFID-inlayproductie aanzienlijk te vergroten. Bovendien is de overname in lijn met onze uitbreiding in Azië, waar we al een goede aanwezigheid hebben qua productie- en distributienetwerk."