In december 2012 had Fujifilm meegedeeld dat de eerste Europese bestellingen voor zijn JetPress genoteerd waren. De namen van de klanten werden echter niet vrijgegeven. Vandaag echter kennen we de drie eerste gebruikers. Het Oostenrijkse Arian uit Gleisdorf in de buurt van Graz is een onderneming met 200 werknemers. Het machinepark van het bedrijf dat in de grootformaatdruk en in de productie van POS-materiaal gespecialiseerd is, bestaat uit zeefdrukpersen en digitale persen. Het Italiaanse Faservice uit San Martino Buon Albergo (bij Verona) was oorspronkelijk een prepressbedrijf dat zijn activiteiten uitgebreid heeft met het vernissen en veredelen van drukwerk. De JetPress 720 wordt de eerste digitale pers van dat bedrijf dat een twintigtal medewerkers telt. Calendriers Alexandre ten slotte, uit Le Mans, is een bedrijf met 11 werknemers dat zich in de productie van reclamekalenders gespecialiseerd heeft.

De JetPress 720 die voor het eerst op de drupa 2008 gedemonstreerd werd en die sinds eind 2011 op de markt is, is een vierkleuren inkjetpers die vellen van het B2-formaat in één doorgang bedrukt. De pers haalt een snelheid van 2.700 B2-vellen per uur.

In december 2012 had Fujifilm meegedeeld dat de eerste Europese bestellingen voor zijn JetPress genoteerd waren. De namen van de klanten werden echter niet vrijgegeven. Vandaag echter kennen we de drie eerste gebruikers. Het Oostenrijkse Arian uit Gleisdorf in de buurt van Graz is een onderneming met 200 werknemers. Het machinepark van het bedrijf dat in de grootformaatdruk en in de productie van POS-materiaal gespecialiseerd is, bestaat uit zeefdrukpersen en digitale persen. Het Italiaanse Faservice uit San Martino Buon Albergo (bij Verona) was oorspronkelijk een prepressbedrijf dat zijn activiteiten uitgebreid heeft met het vernissen en veredelen van drukwerk. De JetPress 720 wordt de eerste digitale pers van dat bedrijf dat een twintigtal medewerkers telt. Calendriers Alexandre ten slotte, uit Le Mans, is een bedrijf met 11 werknemers dat zich in de productie van reclamekalenders gespecialiseerd heeft. De JetPress 720 die voor het eerst op de drupa 2008 gedemonstreerd werd en die sinds eind 2011 op de markt is, is een vierkleuren inkjetpers die vellen van het B2-formaat in één doorgang bedrukt. De pers haalt een snelheid van 2.700 B2-vellen per uur.