De Duurzame Drukker is het handelsmerk van drukkerij Wils, een familiebedrijf waarvan de huidige directeur, Ignace Wils, de 4e generatie vertegenwoordigt. Sinds 2008 had het bedrijf van de duurzaamheid zijn belangrijkste bedrijfsstrategie gemaakt (FSC-certificatie, plantaardige inkten, drukken zonder alcohol, ...). De Duurzame Drukker die zeven medewerkers telde, werkte sinds oktober onder het stelsel van de continuïteit om een minnelijke schikking met zijn schuldeisers te kunnen sluiten.

Geers Offset van zijn kant is tot de grootste handelsdrukkerij (vellendruk) van de Gentse regio uitgegroeid. Vorig jaar fuseerde het bedrijf met zijn buur New Goff. De vestiging in Oostakker die onlangs uitgebreid werd, herbergt nu een machinepark met 73 offsetgroepen en een digitale pers Kodak Nexpress. In 2011 realiseerden Geers Offset en New Goff een omzet van respectievelijk 26,05 en 11,5 miljoen euro.

.Daarnaast integreert Geers Offset sinds september ook de productie van 'Druk In De Weer', een andere drukkerij uit de Gentse regio die zich op een duurzame productie gericht had.

De Duurzame Drukker is het handelsmerk van drukkerij Wils, een familiebedrijf waarvan de huidige directeur, Ignace Wils, de 4e generatie vertegenwoordigt. Sinds 2008 had het bedrijf van de duurzaamheid zijn belangrijkste bedrijfsstrategie gemaakt (FSC-certificatie, plantaardige inkten, drukken zonder alcohol, ...). De Duurzame Drukker die zeven medewerkers telde, werkte sinds oktober onder het stelsel van de continuïteit om een minnelijke schikking met zijn schuldeisers te kunnen sluiten. Geers Offset van zijn kant is tot de grootste handelsdrukkerij (vellendruk) van de Gentse regio uitgegroeid. Vorig jaar fuseerde het bedrijf met zijn buur New Goff. De vestiging in Oostakker die onlangs uitgebreid werd, herbergt nu een machinepark met 73 offsetgroepen en een digitale pers Kodak Nexpress. In 2011 realiseerden Geers Offset en New Goff een omzet van respectievelijk 26,05 en 11,5 miljoen euro..Daarnaast integreert Geers Offset sinds september ook de productie van 'Druk In De Weer', een andere drukkerij uit de Gentse regio die zich op een duurzame productie gericht had.