De familie Meeùs, die tot nu toe Goldprint in handen had, behoudt echter een 'significant minderheidsaandeel'. Luc en Yves Meeùs blijven lid van de raad van bestuur van Goldprint en Luc (foto hiernaast) zelf zal nog minimum vijf jaar het bedrijf blijven leiden.

Goldprint dat al zowat dertig jaar actief is op de farmaceutische verpakkingsmarkt telt ongeveer 90 medewerkers en boekte vorig jaar een omzet van 11 miljoen euro. Het bedrijf beschikt over een modern machinepark, met meer bepaald vier vellenoffsetpersen en een 'computer-to-box' productielijn die opgebouwd is rond een Xerox iGen4 die vorig jaar geïnstalleerd werd. De groep LGR Emballages is een van de belangrijkste Europese producenten van farmaceutische vouwdoosjes. Met 650 medewerkers boekt ze in negen productievestigingen in Frankrijk, België en Spanje een omzet van 120 miljoen euro. LGR Emballages was in België al actief via de verpakkingsdrukkerij VTK in Deurne (Antwerpen).

De twee Belgische vestigingen zullen apart blijven werken, elk met een eigen directie en met eigen installaties, maar ze zullen wel op een nauwe manier gaan samenwerken. "De twee vestigingen hebben een verschillend maar complementair klantenbestand. Ze hebben elk hun specialisaties, maar ze zijn uitgerust met hetzelfde type van materiaal zodat ze als elkaars reserve kunnen functioneren," stelt Luc Meeùs. Die preciseert nog dat Goldprint binnen de grote groep "meer dan ooit gericht zal zijn op de farmaceutische toepassingen en de gezondheidszorg".

Doordat Goldprint nu deel uitmaakt van de groep LGR stapt het bedrijf automatisch uit de Europese alliantie Copapharm. Het bedrijf treedt echter meteen toe tot een andere alliantie, PharmaPact, waar LGR en diens concurrenten Edelmann en Contega Packaging deel van uitmaken.

De familie Meeùs, die tot nu toe Goldprint in handen had, behoudt echter een 'significant minderheidsaandeel'. Luc en Yves Meeùs blijven lid van de raad van bestuur van Goldprint en Luc (foto hiernaast) zelf zal nog minimum vijf jaar het bedrijf blijven leiden.Goldprint dat al zowat dertig jaar actief is op de farmaceutische verpakkingsmarkt telt ongeveer 90 medewerkers en boekte vorig jaar een omzet van 11 miljoen euro. Het bedrijf beschikt over een modern machinepark, met meer bepaald vier vellenoffsetpersen en een 'computer-to-box' productielijn die opgebouwd is rond een Xerox iGen4 die vorig jaar geïnstalleerd werd. De groep LGR Emballages is een van de belangrijkste Europese producenten van farmaceutische vouwdoosjes. Met 650 medewerkers boekt ze in negen productievestigingen in Frankrijk, België en Spanje een omzet van 120 miljoen euro. LGR Emballages was in België al actief via de verpakkingsdrukkerij VTK in Deurne (Antwerpen).De twee Belgische vestigingen zullen apart blijven werken, elk met een eigen directie en met eigen installaties, maar ze zullen wel op een nauwe manier gaan samenwerken. "De twee vestigingen hebben een verschillend maar complementair klantenbestand. Ze hebben elk hun specialisaties, maar ze zijn uitgerust met hetzelfde type van materiaal zodat ze als elkaars reserve kunnen functioneren," stelt Luc Meeùs. Die preciseert nog dat Goldprint binnen de grote groep "meer dan ooit gericht zal zijn op de farmaceutische toepassingen en de gezondheidszorg".Doordat Goldprint nu deel uitmaakt van de groep LGR stapt het bedrijf automatisch uit de Europese alliantie Copapharm. Het bedrijf treedt echter meteen toe tot een andere alliantie, PharmaPact, waar LGR en diens concurrenten Edelmann en Contega Packaging deel van uitmaken.