De Excellence Awards voor het beste drukwerk in verschillende categorieën was aan zijn tweede editie toe. De Trends Grafische Gazellen voor grafische groeibedrijven werden voor de vijfde keer uitgereikt. Meer dan 200 aanwezigen maakten de geanimeerde avond mee. In een korte keynote speech brak Marc Buelens (Professor doctor - Partner, Vlerick Business School) een lans voor het eenvoudig houden van de dingen en het schrappen van alle elementen die geen echte toegevoegde waarde bieden. Eenvoud is de ultieme verfijning waar klanten naar op zoek gaan.

Dirk Denoyelle praatte, zong en presenteerde de avond bij elkaar. De winnaars in de verschillende categorieën waren: GuidoMaes.Printingdeluxe.***** (Boeken + Brochures/Folders); Stockmans Kalenders - Drukkerij De Bie (Kalenders); Symeta (Direct Mail); Grafische Groep Daneels (Bedrijfscommunicatie); Albe De Coker (Catalogi); Custom Media (Drukkerij Boone-Roosens).

Naast de winnaars waren de genomineerden in de verschillende categorieën voor uitstekend drukwerk: Drukkerij Cassochrome; Snel Grafics; Drukkerij Perka; Grafilux Printing; Burocad; DV3 Printers; Drukkerij 'T Hooft; Drukkerij Moderna; In-depth.

In de jury zetelden: Hub Kenens, docente beeldende vormgeving aan Sint-Lucas Gent; Michel Pattyn, zaakvoerder van Drukkerij Pattyn en voorzitter van Febelgra; Tino Cucca, aan het hoofd van internetdrukkerij printdeal.be; Burt Riské, Managing Director van handelsinformatiespecialist B-Information en lid van het directiecomité van de BDMA (Belgian Direct Marketing Association); Emmanuel Robert, Media Coordinator bij De Brusselse ondernemersvereniging BECI en voormalig journalist van Grafisch Nieuws.

Winnaars van een Trends Grafische Gazelle werden: Drukkerij De Melle (Vlaams Gewest); Autajon Packaging Belgium (Brussels Hoofdstedelijk Gewest), Reynders Etiquettes Cosmétiques (Waals Gewest).

Het groot grafische feest en netwerkevenement van Grafisch Nieuws mocht rekenen op de 'gouden' steun van de volgende leveranciers en fabrikanten (in alfabetische volgorde): Agfa, Albyco, Canon, Dataline Solutions (MultiPress), EFI, Fedrigoni, Konica Minolta, Pantoon, 3M.

De Excellence Awards voor het beste drukwerk in verschillende categorieën was aan zijn tweede editie toe. De Trends Grafische Gazellen voor grafische groeibedrijven werden voor de vijfde keer uitgereikt. Meer dan 200 aanwezigen maakten de geanimeerde avond mee. In een korte keynote speech brak Marc Buelens (Professor doctor - Partner, Vlerick Business School) een lans voor het eenvoudig houden van de dingen en het schrappen van alle elementen die geen echte toegevoegde waarde bieden. Eenvoud is de ultieme verfijning waar klanten naar op zoek gaan. Dirk Denoyelle praatte, zong en presenteerde de avond bij elkaar. De winnaars in de verschillende categorieën waren: GuidoMaes.Printingdeluxe.***** (Boeken + Brochures/Folders); Stockmans Kalenders - Drukkerij De Bie (Kalenders); Symeta (Direct Mail); Grafische Groep Daneels (Bedrijfscommunicatie); Albe De Coker (Catalogi); Custom Media (Drukkerij Boone-Roosens).Naast de winnaars waren de genomineerden in de verschillende categorieën voor uitstekend drukwerk: Drukkerij Cassochrome; Snel Grafics; Drukkerij Perka; Grafilux Printing; Burocad; DV3 Printers; Drukkerij 'T Hooft; Drukkerij Moderna; In-depth. In de jury zetelden: Hub Kenens, docente beeldende vormgeving aan Sint-Lucas Gent; Michel Pattyn, zaakvoerder van Drukkerij Pattyn en voorzitter van Febelgra; Tino Cucca, aan het hoofd van internetdrukkerij printdeal.be; Burt Riské, Managing Director van handelsinformatiespecialist B-Information en lid van het directiecomité van de BDMA (Belgian Direct Marketing Association); Emmanuel Robert, Media Coordinator bij De Brusselse ondernemersvereniging BECI en voormalig journalist van Grafisch Nieuws.Winnaars van een Trends Grafische Gazelle werden: Drukkerij De Melle (Vlaams Gewest); Autajon Packaging Belgium (Brussels Hoofdstedelijk Gewest), Reynders Etiquettes Cosmétiques (Waals Gewest).Het groot grafische feest en netwerkevenement van Grafisch Nieuws mocht rekenen op de 'gouden' steun van de volgende leveranciers en fabrikanten (in alfabetische volgorde): Agfa, Albyco, Canon, Dataline Solutions (MultiPress), EFI, Fedrigoni, Konica Minolta, Pantoon, 3M.