We hebben het over de digitale aanwezigheid van je drukkerij. We zijn er namelijk rotsvast van overtuigd dat drukkerijen daarmee de afzetmarkt voor hun printproducten enorm zullen zien uitbreiden. Daarnaast zijn er tal van opportuniteiten weggelegd voor drukkerijen die met een e-commerce platform en flexibel productieproces sneller kunnen inspelen op markttrends en nieuwe populaire printproducten kunnen ontwikkelen.

Tijdens dit inspiratie-event laten we je graag zien hoe je als drukkerij tegenwoordig nog steeds meerwaarde biedt en nieuwe klanten aantrekt. We leren je hoe rendabel het is om een online verkoopskanaal op te zetten en dat te koppelen aan een (semi)-geautomatiseerd productieproces.

Klaar voor deze uitdaging? Laat je inspireren door onze experten.

Datum: 18 juni 2024

Locatie: Igepa, Aalter

Gratis registreren via deze link

The Smart Journey of Print is in samenwerking met Lab9 Pro, Igepa Belux, VIGC, Febelgra, Dataline, Tadaaz en Studio Copain.

We hebben het over de digitale aanwezigheid van je drukkerij. We zijn er namelijk rotsvast van overtuigd dat drukkerijen daarmee de afzetmarkt voor hun printproducten enorm zullen zien uitbreiden. Daarnaast zijn er tal van opportuniteiten weggelegd voor drukkerijen die met een e-commerce platform en flexibel productieproces sneller kunnen inspelen op markttrends en nieuwe populaire printproducten kunnen ontwikkelen. Tijdens dit inspiratie-event laten we je graag zien hoe je als drukkerij tegenwoordig nog steeds meerwaarde biedt en nieuwe klanten aantrekt. We leren je hoe rendabel het is om een online verkoopskanaal op te zetten en dat te koppelen aan een (semi)-geautomatiseerd productieproces. Klaar voor deze uitdaging? Laat je inspireren door onze experten.Datum: 18 juni 2024Locatie: Igepa, AalterGratis registreren via deze linkThe Smart Journey of Print is in samenwerking met Lab9 Pro, Igepa Belux, VIGC, Febelgra, Dataline, Tadaaz en Studio Copain.