Drukken behoort Voor G+J niet meer tot de kernactiviteiten in de V.S., sinds G+J zich al in 2005 uit de Amerikaanse magazinemarkt heeft terug getrokken. De uitgeverij G+J is in handen van Bertelsmann.

De overname omvat in totaal drie drukkerijen in respectievelijk Waseca, Woodstock en East-Greenville. Voor 2014 rekent BPC op een omzet van 350 miljoen dollar.

BPC heeft 1850 medewerkers in dienst en produceert ongeveer 1000 verschillende tijdschriften en catalogi voor klanten.

Quad Graphics, de nieuwe eigenaar, is de tweede grootste drukkerijgroep in de V.S. met in 2012 een omzet van meer dan 4 miljard dollar.

Drukken behoort Voor G+J niet meer tot de kernactiviteiten in de V.S., sinds G+J zich al in 2005 uit de Amerikaanse magazinemarkt heeft terug getrokken. De uitgeverij G+J is in handen van Bertelsmann.De overname omvat in totaal drie drukkerijen in respectievelijk Waseca, Woodstock en East-Greenville. Voor 2014 rekent BPC op een omzet van 350 miljoen dollar.BPC heeft 1850 medewerkers in dienst en produceert ongeveer 1000 verschillende tijdschriften en catalogi voor klanten.Quad Graphics, de nieuwe eigenaar, is de tweede grootste drukkerijgroep in de V.S. met in 2012 een omzet van meer dan 4 miljard dollar.