Het bedrijf is gespecialiseerd in de ontwikkeling, bouw en wereldwijde verkoop en service van digitale printsystemen en producten voor de verpakkingsindustrie. Het bedrijf telt 70 medewerkers.

De systemen van CSAT kunnen geïntegreerd worden in bestaande productielijnen. De acquisitie verruimt de bestaande digitale printportfolio van Heidelberg voor de verpakkingssector en het klantenbestand van de vellenpersenfabrikant in dit marktsegment.

Stephan Plenz, lid van de Heidelberg Management Board: "De overname van CSAT is in lijn met onze digitale printstrategie voor ondermeer de kostenefficiënte productie van kleine en variabele printoplagen van verpakkingen en labels."

CSAT's huidige portfolio gebaseerd op droge tonertechnologie, omvat het DTS 1200 printsysteem met een resolutie van 1200 x 1200 dpi, dat wordt gebruikt in ondermeer de faramceutische industrie voor het online of offline beprinten van blisterfolie. Twee jaar geleden lanceerde CSAT ook nog zijn drop-on-demand UV inkjet-systeem ITS 600 (600 dpi resolutie), voor de productie van etiketten tot zes kleuren.

Het bedrijf is gespecialiseerd in de ontwikkeling, bouw en wereldwijde verkoop en service van digitale printsystemen en producten voor de verpakkingsindustrie. Het bedrijf telt 70 medewerkers. De systemen van CSAT kunnen geïntegreerd worden in bestaande productielijnen. De acquisitie verruimt de bestaande digitale printportfolio van Heidelberg voor de verpakkingssector en het klantenbestand van de vellenpersenfabrikant in dit marktsegment.Stephan Plenz, lid van de Heidelberg Management Board: "De overname van CSAT is in lijn met onze digitale printstrategie voor ondermeer de kostenefficiënte productie van kleine en variabele printoplagen van verpakkingen en labels."CSAT's huidige portfolio gebaseerd op droge tonertechnologie, omvat het DTS 1200 printsysteem met een resolutie van 1200 x 1200 dpi, dat wordt gebruikt in ondermeer de faramceutische industrie voor het online of offline beprinten van blisterfolie. Twee jaar geleden lanceerde CSAT ook nog zijn drop-on-demand UV inkjet-systeem ITS 600 (600 dpi resolutie), voor de productie van etiketten tot zes kleuren.