Hiflex dat in 1991 opgericht werd en in Aken gevestigd is, werd in december 2011 door HP overgenomen. Hiflex is in de grafische sector goed bekend en levert programma's voor web-to-print, e-commerce en MIS-systemen (beheer van managementinformatie) die specifiek voor de grafische sector ontwikkeld zijn. Hiflex is één van de pioniers op het vlak van JDF-integratie.

Bestaande klanten kunnen voor hun MIS-software rekenen op ondersteuning tot eind 2017. Het web-to-print-systeem wordt tot eind 2016 ondersteund.

Hiflex dat in 1991 opgericht werd en in Aken gevestigd is, werd in december 2011 door HP overgenomen. Hiflex is in de grafische sector goed bekend en levert programma's voor web-to-print, e-commerce en MIS-systemen (beheer van managementinformatie) die specifiek voor de grafische sector ontwikkeld zijn. Hiflex is één van de pioniers op het vlak van JDF-integratie. Bestaande klanten kunnen voor hun MIS-software rekenen op ondersteuning tot eind 2017. Het web-to-print-systeem wordt tot eind 2016 ondersteund.