Samen met Lab9pro laten we zien hoe je als grafische onderneming tegenwoordig nog steeds meerwaarde biedt en nieuwe klanten aantrekt. Door onze krachten en expertise te bundelen kunnen we de volledige workflow, van creatie tot en met afwerking, realiseren.

Wat kan je verwachten?

We dagen je uit om de digitale technologie te integreren in je productieflow en bedrijfsmodel. We begeleiden je, bij elke stap van het proces, van A tot Z en van creatie tot en met afwerking.

Nieuwsgierig? Kom dan zeker luisteren naar onze inspirerende gastsprekers.

AGENDA:

13u: Ontvangst

13u30: Verwelkoming door Serge De Crits (Igepa Belux) en Geert Coolman (Lab9 Pro): Visie The Smart Journey of Print.

14u: Dirk Deroo van Dataline: De kracht van een sterk MIS-systeem: efficiëntie in grafische productie.

14u20: Carl Van Rooy van VIGC: uiteenzetting over de door het VIGC ontwikkelde Smart Workflow in Print of kortweg SWA!P-scan.

14u40: Thijs Jonckheere van Tadaaz getuigt over hun digitale transformatie.

15u: Pauze.

15u30: Thierry Geerts, auteur en voormalig CEO Google België, keynote over digitalisering en AI: visie op deze ontwikkelingen en de risico's en kansen voor de sector.

16u30: Liesbet Staelens van Studio Copain: hoe werken aan je digitale aanwezigheid?

17u: Demo The Smart Journey of Print

18u: Afsluitende netwerkreceptie

Klaar om de digitalisering te omarmen en je bedrijf naar een hoger niveau te tillen?

Schrijf je in via www.thesmartjourneyofprint.be/event

*inschrijven is verplicht en plaatsen zijn beperkt

Samen met Lab9pro laten we zien hoe je als grafische onderneming tegenwoordig nog steeds meerwaarde biedt en nieuwe klanten aantrekt. Door onze krachten en expertise te bundelen kunnen we de volledige workflow, van creatie tot en met afwerking, realiseren. Wat kan je verwachten?We dagen je uit om de digitale technologie te integreren in je productieflow en bedrijfsmodel. We begeleiden je, bij elke stap van het proces, van A tot Z en van creatie tot en met afwerking. Nieuwsgierig? Kom dan zeker luisteren naar onze inspirerende gastsprekers.AGENDA:13u: Ontvangst13u30: Verwelkoming door Serge De Crits (Igepa Belux) en Geert Coolman (Lab9 Pro): Visie The Smart Journey of Print.14u: Dirk Deroo van Dataline: De kracht van een sterk MIS-systeem: efficiëntie in grafische productie.14u20: Carl Van Rooy van VIGC: uiteenzetting over de door het VIGC ontwikkelde Smart Workflow in Print of kortweg SWA!P-scan.14u40: Thijs Jonckheere van Tadaaz getuigt over hun digitale transformatie.15u: Pauze.15u30: Thierry Geerts, auteur en voormalig CEO Google België, keynote over digitalisering en AI: visie op deze ontwikkelingen en de risico's en kansen voor de sector.16u30: Liesbet Staelens van Studio Copain: hoe werken aan je digitale aanwezigheid?17u: Demo The Smart Journey of Print18u: Afsluitende netwerkreceptie Klaar om de digitalisering te omarmen en je bedrijf naar een hoger niveau te tillen? Schrijf je in via www.thesmartjourneyofprint.be/event *inschrijven is verplicht en plaatsen zijn beperkt