De distributeur bereikte eveneens een akkoord over de exclusieve verdeling van de kleine en compacte Memjet labelprinters van Impression Technology. Inmiddels verwierf Igepa de distributie van de Omjet 3D-printers waarvoor het eveneens de service en producten gaat leveren aan de bestaande klanten.

Igepa Belux installeert in Aalter ook nog eens 6 perscontainers voor de verwerking van 5000 ton gebruikt kantoorpapier dat het bij zijn office-klanten wil inzamelen. Het leveren en terughalen van het papier gebeurt met hetzelfde transportmiddel. De distributeur wil op deze manier een cradle to cradle kanaal installeren.

De projecten kaderen in de actieve diversificatiepolitiek van de papiergroothandel, waarmee die anticipeert op de structurele achteruitgang van de markt van grafisch papier.

De distributeur bereikte eveneens een akkoord over de exclusieve verdeling van de kleine en compacte Memjet labelprinters van Impression Technology. Inmiddels verwierf Igepa de distributie van de Omjet 3D-printers waarvoor het eveneens de service en producten gaat leveren aan de bestaande klanten.Igepa Belux installeert in Aalter ook nog eens 6 perscontainers voor de verwerking van 5000 ton gebruikt kantoorpapier dat het bij zijn office-klanten wil inzamelen. Het leveren en terughalen van het papier gebeurt met hetzelfde transportmiddel. De distributeur wil op deze manier een cradle to cradle kanaal installeren.De projecten kaderen in de actieve diversificatiepolitiek van de papiergroothandel, waarmee die anticipeert op de structurele achteruitgang van de markt van grafisch papier.