Ook in 2015 wordt deze wedstrijd - alweer voor de 33ste keer - georganiseerd door de Stichting Kalenderwedstrijd. Aan de Kalenderwedstrijd kunnen Benelux bedrijven en organisaties - grafisch en niet-grafisch - deelnemen, die originele relatiekalenders of agenda's, in welke vorm dan ook, uitgeven. De wedstrijd staat dit keer ook open voor commerciële uitgaven die in een aparte categorie beoordeeld worden.

Bij de beoordeling let de jury op de communicatiekracht, bruikbaarheid, originaliteit/innovatie en ook op marketingaspecten, zoals connectiemogelijkheden met social media. Uiteraard heeft de jury oog voor de grafisch technische verzorging, maar de kalenders en agenda worden niet louter met een loep beoordeeld. De Kalenderwedstrijd kent ook een speciale categorie, waarvoor kalenderconcepten, bedacht door studenten aan beroepsopleidingen voor grafische vormgeving, multimedia en communicatie, kunnen worden ingezonden. De inzendtermijn sluit 9 januari 2015.

Nederlandse deelnemers kunnen hun inzendingen naar het KVGO in Amstelveen sturen. Belgisch/Luxemburgse deelnemers dienen er voor te zorgen dat hun kalenderproducten bij Febelgra terechtkomen.

Ook in 2015 wordt deze wedstrijd - alweer voor de 33ste keer - georganiseerd door de Stichting Kalenderwedstrijd. Aan de Kalenderwedstrijd kunnen Benelux bedrijven en organisaties - grafisch en niet-grafisch - deelnemen, die originele relatiekalenders of agenda's, in welke vorm dan ook, uitgeven. De wedstrijd staat dit keer ook open voor commerciële uitgaven die in een aparte categorie beoordeeld worden. Bij de beoordeling let de jury op de communicatiekracht, bruikbaarheid, originaliteit/innovatie en ook op marketingaspecten, zoals connectiemogelijkheden met social media. Uiteraard heeft de jury oog voor de grafisch technische verzorging, maar de kalenders en agenda worden niet louter met een loep beoordeeld. De Kalenderwedstrijd kent ook een speciale categorie, waarvoor kalenderconcepten, bedacht door studenten aan beroepsopleidingen voor grafische vormgeving, multimedia en communicatie, kunnen worden ingezonden. De inzendtermijn sluit 9 januari 2015. Nederlandse deelnemers kunnen hun inzendingen naar het KVGO in Amstelveen sturen. Belgisch/Luxemburgse deelnemers dienen er voor te zorgen dat hun kalenderproducten bij Febelgra terechtkomen.