"De beslissing van Heidelberg is uiteraard een teleurstelling," gaf David Preskett toe, voorzitter van Ipex 2014 en directeur van het grafische programma van Canon Europe. "Ipex heeft echter een rijk verleden en een traditie van innovatie. In samenwerking met de adviesraad en de verenigingen van de sector zijn de plannen om van Ipex 2014 een spiegel van de veranderingen in onze bedrijfstak te maken, al ver gevorderd. En dat op een moment waarop het drukwerk blijft evolueren als een sleutelelement in de marketingmix." De voorlopige deelnemerslijst telt al meer dan 200 bedrijven, waaronder Canon, Duplo, EFI, Fujifilm, Kodak, Komori, Konica Minolta, Xeikon en Xerox. Om er maar enkele te noemen.

De organisatoren van Ipex, voor wie de verhuizing naar Londen een hoeksteen van de verdere groei van de beurs is, onderstrepen dat de meeste grote exposanten - meer bepaald uit de digitale sector - meer oppervlakte gereserveerd hebben dan voor de editie 2010.

Ipex 2010, in Birmingham nog, werd door 50.322 mensen bezocht, iets minder dan de editie daarvoor.

"De beslissing van Heidelberg is uiteraard een teleurstelling," gaf David Preskett toe, voorzitter van Ipex 2014 en directeur van het grafische programma van Canon Europe. "Ipex heeft echter een rijk verleden en een traditie van innovatie. In samenwerking met de adviesraad en de verenigingen van de sector zijn de plannen om van Ipex 2014 een spiegel van de veranderingen in onze bedrijfstak te maken, al ver gevorderd. En dat op een moment waarop het drukwerk blijft evolueren als een sleutelelement in de marketingmix." De voorlopige deelnemerslijst telt al meer dan 200 bedrijven, waaronder Canon, Duplo, EFI, Fujifilm, Kodak, Komori, Konica Minolta, Xeikon en Xerox. Om er maar enkele te noemen. De organisatoren van Ipex, voor wie de verhuizing naar Londen een hoeksteen van de verdere groei van de beurs is, onderstrepen dat de meeste grote exposanten - meer bepaald uit de digitale sector - meer oppervlakte gereserveerd hebben dan voor de editie 2010.Ipex 2010, in Birmingham nog, werd door 50.322 mensen bezocht, iets minder dan de editie daarvoor.