Hij zal er de afdeling Global Graphic Communications leiden. In zijn nieuwe functie is Jeff Jacobson bevoegd voor de internationale activiteiten van Xerox op het vlak van de productiesystemen - de machines dus voor de grafische sector. Strategie, productontwikkeling, marketing, verkoop en service behoren tot zijn bevoegdheden.

De 52-jarige Jeff Jacobson is beslist geen onbekende in de grafische sector. Voor hij naar Presstek ging, had hij al Kodak Polychrome Graphics en Kodak Communications Group geleid.

Stanley Freimuth volgt hem op aan het hoofd van Presstek.

Hij zal er de afdeling Global Graphic Communications leiden. In zijn nieuwe functie is Jeff Jacobson bevoegd voor de internationale activiteiten van Xerox op het vlak van de productiesystemen - de machines dus voor de grafische sector. Strategie, productontwikkeling, marketing, verkoop en service behoren tot zijn bevoegdheden. De 52-jarige Jeff Jacobson is beslist geen onbekende in de grafische sector. Voor hij naar Presstek ging, had hij al Kodak Polychrome Graphics en Kodak Communications Group geleid.Stanley Freimuth volgt hem op aan het hoofd van Presstek.