De nieuwe dochteronderneming, die in Würzburg gevestigd is, zal rotatiedrukkers (zowel handels- als krantendrukkers) technische ondersteuning aanbieden. Die kan gaan van het onderhoud, de reparatie en de inspectie van de persen tot de aanpassing en opwaardering ervan. Volgens KBA komt dat initiatief tegemoet aan de vraag naar een technisch partnership die bij een groot aantal rotatiedrukkers leeft.

Volgens een bijdrage in het tijdschrift PrintWeek zou 'Print House Service' ook op klanten van andere constructeurs mikken, meer bepaald de klanten van manroland die zich wat verloren voelen door het failliet en de onzekere toekomst van hun leverancier. KBA zou voor zijn nieuwe dochteronderneming al voormalige werknemers van manroland aangeworven hebben.

De nieuwe dochteronderneming, die in Würzburg gevestigd is, zal rotatiedrukkers (zowel handels- als krantendrukkers) technische ondersteuning aanbieden. Die kan gaan van het onderhoud, de reparatie en de inspectie van de persen tot de aanpassing en opwaardering ervan. Volgens KBA komt dat initiatief tegemoet aan de vraag naar een technisch partnership die bij een groot aantal rotatiedrukkers leeft. Volgens een bijdrage in het tijdschrift PrintWeek zou 'Print House Service' ook op klanten van andere constructeurs mikken, meer bepaald de klanten van manroland die zich wat verloren voelen door het failliet en de onzekere toekomst van hun leverancier. KBA zou voor zijn nieuwe dochteronderneming al voormalige werknemers van manroland aangeworven hebben.