Na constructieve gesprekken ondertekenden alle betrokken partijen waaronder de sociale partners, een akkoord om 164 arbeidsplaatsen in de vestigingen in Frankenthal te schrappen. Dat meldt de Duitse persenfabrikant KBA.

Aan de oorsprong ligt het significant gekrompen marktvolume voor rotatieoffsetpersen en de onvoldoende benutting van de capaciteit die hieruit voortvloeit voor de vestigingen in Frankenthal. Er verdwijnen 84 arbeidsplaatsen bij Albert-Frankenthal en 80 bij KBA-FT Engineering. Momenteel staan 222 werknemers op de loonlijst van Albert-Frankenthal en 149 bij KBA-FT.

Na constructieve gesprekken ondertekenden alle betrokken partijen waaronder de sociale partners, een akkoord om 164 arbeidsplaatsen in de vestigingen in Frankenthal te schrappen. Dat meldt de Duitse persenfabrikant KBA.Aan de oorsprong ligt het significant gekrompen marktvolume voor rotatieoffsetpersen en de onvoldoende benutting van de capaciteit die hieruit voortvloeit voor de vestigingen in Frankenthal. Er verdwijnen 84 arbeidsplaatsen bij Albert-Frankenthal en 80 bij KBA-FT Engineering. Momenteel staan 222 werknemers op de loonlijst van Albert-Frankenthal en 149 bij KBA-FT.