'Toen we onlangs besloten om een Management Informatie Systeem aan te bieden als deel van een closed loop-workflow , was Optimus onze eerste keus', aldus Ralf Sammaeck, Vice President van de KBA vellenpersdivisie. Die zich overigens haastte om er aan toe te voegen dat KBA ook al met andere partners op dit gebied heeft samengewerkt en dat klanten kunnen blijven rekenen op de openheid en flexibiliteit van KBA als zij hun bestaande of nieuwe Rapida's willen integreren in het MIS van hun voorkeur.

Het voordeel voor Optimus is dat zij op deze manier gemakkelijker binnen geraken bij een deel van hun doelgroep, ook in landen waar het bedrijf zelf nog niet actief was.

bron: KBA

'Toen we onlangs besloten om een Management Informatie Systeem aan te bieden als deel van een closed loop-workflow , was Optimus onze eerste keus', aldus Ralf Sammaeck, Vice President van de KBA vellenpersdivisie. Die zich overigens haastte om er aan toe te voegen dat KBA ook al met andere partners op dit gebied heeft samengewerkt en dat klanten kunnen blijven rekenen op de openheid en flexibiliteit van KBA als zij hun bestaande of nieuwe Rapida's willen integreren in het MIS van hun voorkeur.Het voordeel voor Optimus is dat zij op deze manier gemakkelijker binnen geraken bij een deel van hun doelgroep, ook in landen waar het bedrijf zelf nog niet actief was.bron: KBA