Eén chassis dient als basis voor alle nieuwe printsystemen. De Klanten kunnen starten met monochroom en vervolgens upgraden naar steunkleuren en full-colour. Kodak mikt met de machines op het printen van transactionele documenten, direct mail, nieuwsbrieven, en kranten in kleine oplagen.

De nieuwe Versamark Printing Systemen ondersteunen monochrome 1-up simplex tot 5/4, en 2-up duplex. Naast de proceskleuren kan een optionele vijfde kleur (MICR, UV fluorescente inkt, spotkleuren) gespoten worden. Er wordt gebruik gemaakt van watergebaseerde dye- of pigmentinkten. De laatste bieden een grotere densiteit maar zijn duurder. De snelheid van de systemen varieert van 75 tot 150 meter per minuut bij een resolutie van 600 x 600 dpi.

In totaal bestaat het assortiment Versamark Printing Systemen nu uit 14 verschillende modellen, bedoeld voor oplages tussen 2 en 20 miljoen A4's per maand. In het aanbod van Kodak vormen ze daarmee een aanvulling op het Kodak Prosper Platform, dat gericht is op grotere volumes en gebruikt maakt van de eigen continue Stream-inkjettechnologie.

Kleinere digitale oplages kunnen geprint worden op de Nexpress tonerprintmachines met velleninvoer. Kodak kondigde voor de Nexpress en de groeiende fotomarkt een speciaal platform aan met desktop create@home software en een web-to-print winkeltoepassing die voor print service providers kan gepersonaliseerd worden. Op de vijfde imaging unit van de Nexpress kan nu additioneel een licht zwart worden geprint, naast de al bestaande mogelijkheden met vernisveredeling of 3D-dimensionele inkt. Nieuw is een oplossing waarmee offline metaalfolie kan worden gehecht op geprinte tonerparticles.

Eén chassis dient als basis voor alle nieuwe printsystemen. De Klanten kunnen starten met monochroom en vervolgens upgraden naar steunkleuren en full-colour. Kodak mikt met de machines op het printen van transactionele documenten, direct mail, nieuwsbrieven, en kranten in kleine oplagen.De nieuwe Versamark Printing Systemen ondersteunen monochrome 1-up simplex tot 5/4, en 2-up duplex. Naast de proceskleuren kan een optionele vijfde kleur (MICR, UV fluorescente inkt, spotkleuren) gespoten worden. Er wordt gebruik gemaakt van watergebaseerde dye- of pigmentinkten. De laatste bieden een grotere densiteit maar zijn duurder. De snelheid van de systemen varieert van 75 tot 150 meter per minuut bij een resolutie van 600 x 600 dpi. In totaal bestaat het assortiment Versamark Printing Systemen nu uit 14 verschillende modellen, bedoeld voor oplages tussen 2 en 20 miljoen A4's per maand. In het aanbod van Kodak vormen ze daarmee een aanvulling op het Kodak Prosper Platform, dat gericht is op grotere volumes en gebruikt maakt van de eigen continue Stream-inkjettechnologie.Kleinere digitale oplages kunnen geprint worden op de Nexpress tonerprintmachines met velleninvoer. Kodak kondigde voor de Nexpress en de groeiende fotomarkt een speciaal platform aan met desktop create@home software en een web-to-print winkeltoepassing die voor print service providers kan gepersonaliseerd worden. Op de vijfde imaging unit van de Nexpress kan nu additioneel een licht zwart worden geprint, naast de al bestaande mogelijkheden met vernisveredeling of 3D-dimensionele inkt. Nieuw is een oplossing waarmee offline metaalfolie kan worden gehecht op geprinte tonerparticles.